Kördüğüm Final Yapıyor!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
5 Eylül 2014
Mesajlar
2,030
Reaksiyon puanı
1,345
Puanı
205
Yaş
28
Konum
Elazığ
Sevilen dizi Kördüğüm perşembe akşamı yayınlanacak olan son bölümüyle ekranlara veda ediyor. Taşların yerine oturduğu ve Enver Bey'in bir kızı olduğunu öğrendiği, Tarık Bey'in gerçek babaları olmadığının belli olduğu Kördüğüm 31.bölüm fragmanında neler var? Mehmet Aslantuğ ve İbrahim Çelikkol gibi daha pek çok oyuncunun oynadığı Kördüğüm final bölümüyle Perşembe akşamı 20.00'da FOX'ta!
 
Bu kadar erken bir veda beklemiyordum, en azından 2-3 hafta daha devam edebileceğini düşünmüştüm. Sanırım Kösem de en geç 2 haftaya başlar.

FOX da bu aralar dizi kıyma makinesine döndü ama beklenen bir şeydi ve daha ilk sezon sonunda çökmeye başlamıştı.
 
saygısız FOX

eski Show TV gibi acımıyor :A

Sezona başlıyorsan da arkasında dur da en azından bir 13 bölüm görsün, bunun arkasında duramayacaksan da başlatma. Geçen sezon sonu ratingleri ortadaydı, mucize mi bekliyorlardı ?
 
Bakalım bu sene kaç dizi daha bitirilecek her yıl 70-80 dizi yapılıyor bitiriliyor paraya emeğe yazık.

Sürekli aynı türde birbirinin aynısı diziler var ekranda ve herıl onlarcası yayına giriyor ve kaldırılıyor yapsana fantastik,bilim kurgu,gerilim,psikolojik türde diziler.Sizi de anlıyorum bu dizi süreleriyle zor gerçi sezonumuz bile uzun 40 bölüm....Eğer dizi süreleri kısalacaksa ben daha fazla reklam izlemeye razıyım en azından kaliteli birşeyler izleriz,izletiriz.RTÜK ve sektör artık birşeyler yapmalı.
CvMzqhBWYAA3Qui.jpg
 
Ruzgarin Kalbide final yapacak.
fox tvde yaprak dökumu devam ediyor