'Kör Nokta'da Kim Kimdir? | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,937
Reaksiyon puanı
58,060
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1000620981-jpg.128869

ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Kör Nokta'nın karakter detayları belli oldu.

Yönetmen koltuğuna Yusuf Ömer Sınav'ın oturduğu, başrollerini Rabia Soytürk, İsmail Ege Şaşmaz, Çağla Boz ve Yalçın Hafızoğlu'nun paylaştığı Sinegraf Film imzalı dizinin ilk bölümü cumartesi akşamı izleyici ile buluşacak.

Kör Nokta, ilk bölümüyle cumartesi 20.00'de ATV'de!

0

Aslım Gencer (Rabia Soytürk)
Aslım, hukuktan yeni mezun, başarılı, geleceği parlak cevval bir avukattır. İyi kalpli ve ahlaklıdır. Duru bir güzelliği vardır ama bunu hiçbir zaman önce çıkarmaz. Yoksul bir dünyaya doğmuştur bu yüzden de emeğin ve hakkaniyetin ne demek olduğunu iyi öğrenmiştir.

Aslım'ın kör noktası merhamet ve aşktır.
0

Cihan Alptekin (İsmail Ege Şaşmaz)
Cihan, Alptekin ailesinin veliahdıdır. Ama içine doğduğu imkanların son derece farkında olarak büyümüş, hiçbir zaman kibre kapılmamıştır. Yakışıklı, çözüm odaklı, eğlenceli, başarılıdır. Annesi erken yaşta hayata veda etmeden evvel kardeşi İpek'i ona emanet etmiştir.

Cihan'ın kör noktası kardeşi İpek'tir.
0

Gece Kutlu (Çağla Boz)
Gece, alımlı ve çok güzel bir genç kızdır. Görenin dönüp bir daha bakacağı, kendine çağıran, baştan çıkarıcı bir güzelliktir onun güzelliği... Travmalarla, hayal kırıklıklarıyla dolu bir geçmişi vardır Gece'nin.

Gece'nin kör noktası hırs ve aşktır.
0

Kerem Sayman (Yalçın Hafızoğlu)
Kerem, saygın ve varlıklı bir aile olan Sayman'ların büyük oğludur. Hırslı, cüretkâr, gözü karadır. Ailesiyle uzun zamandır görüşmemektedir. Çünkü zamanında ne kadar uğraşırsa uğraşsın onların arzu ettiği gibi bir evlat olamamıştır.

Kerem'in kör noktası sevilme ihtiyacı ve vicdan azabıdır.
0

Asude Alptekin (İlayda Çevik)
Asude, Yavuz'un ikinci eşidir. Genç ve çok güzel bir kadındır. İyi bir ailede yetişen Asude, cemiyetin görgü ve kurallarına gayet hâkimdir. Kolejde okumuş, özel bir üniversitenin tasarım bölümünden mezun olmuş ama nihai olarak iyi bir evlilik yapması için yetiştirilmiştir.

Asude'nin kör noktası ait olma ihtiyacıdır.