Köksal Engür ve Aysen Gruda 'Beş Kardeş' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Kanal D'de sezonun iddialı dizilerinden olması beklenen Beş Kardeş'e 2 usta oyuncu katıldı.​

Başrollerinde Serkan Keskin, Osman Sonant, Nadir Sarıbacak, Melisa Sözen, Tansu Biçer, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Serkan Kuru ve Serdar Orçin'in yer aldığı Ay Yapım imzalı Kanal D'nin yeni dizisi Beş Kardeş'e, Leyla ile Mecnun dizisinde ak sakallı dedeyi canlandıran Köksal Engür ve aynı dizide Hidayet'in annesi Suna'ya hayat veren Ayşen Gruda dahil oldu.​

Beş Kardeş Kasım'ın 3.haftası izleyicisi ile buluşacak.​

634905522727467846.jpg

fft64_mf1319115.Jpeg

İkisi de çok iyi oyuncular hayırlı olsun. Bekliyorum bu diziyi, bakalım. :)

Köksal Engür de, ekibin olmazsa olmazı. Ayşen Gruda sonradan eklenmişti ama yine de o da ekipten sayılır. Hayırlı olsun. :)

İkisi de birbirinden başarılı oyuncular, diziye de yakışacaklarından eminim. Ancak Kanal D'nin bir anda bitirmesinden çok korkuyorum, umarım sonu kötü olmaz. Ayrıca dizinin bu ay başlayacağını sanmıyorum @sürgünüm, Ocak'ta olabilir... :)

Ne yazık ki bu diziyi izlemek istediğim halde izlemeyeceğim. Kanal D'den bir dizi tutmadan dizi izlemeyeceğim artık.

Hangi güne koyabilirler ki? Pazartesi, Çarşamba, Cuma Ay Yapımın dizileri var.

Salı Küçük Ağa öyle ya da böyle 5-7 reyting alıyor.

Perşembe Vadi var. Cumartesi Güllerin Savaşı iyi gidiyor.

Geriye bir tek Pazar kalıyor. Oraya gelebilir ama o zaman Şeref Meselesi Çarşambaya gelir @Bully :( Bu seferki kurban Hayat Yolunda...

Oyuncuların ikisi de usta oyuncular. Diziye mutlaka katkıları olacaktır. Kanal D yine sabırsız olmazsa dizi uzun ömürlü olur.

Ay yapım beni gerçekten çok şaşırttı bu ilk komedi dizisi olacak...
Yalnız kanal d acımaz...Ay yapımla zaten çalışmıyor.Yani hiç takmaz tutmazsa...

İkisi de birbirinden başarılı oyuncular, diziye de yakışacaklarından eminim. Ancak Kanal D'nin bir anda bitirmesinden çok korkuyorum, umarım sonu kötü olmaz. Ayrıca dizinin bu ay başlayacağını sanmıyorum @sürgünüm, Ocak'ta olabilir... :)
Onur Ünlü'den alınmış bir haber ama yinede başlaması Aralık başını bulabilir. Bellide olmaz bitenlerin yerinede başlayabilir Kanal D her gün bir dizi yayından kaldırıyor. :)

Hangi güne koyabilirler ki? Pazartesi, Çarşamba, Cuma Ay Yapımın dizileri var.

Salı Küçük Ağa öyle ya da böyle 5-7 reyting alıyor.

Perşembe Vadi var. Cumartesi Güllerin Savaşı iyi gidiyor.

Geriye bir tek Pazar kalıyor. Oraya gelebilir ama o zaman Şeref Meselesi Çarşambaya gelir @Bully :( Bu seferki kurban Hayat Yolunda...
Kanal D Hayat Yolunda'dan memnundur bence ya ab'de 6'ya yakın alıyor. :( Şeref Meselesi Pazar olur gibi ama ben Cuma olmasını isterim Arka Sokaklar'la yer değiştirsinler. :D Survivor zorlar ileride Şeref Meselesi'ni.

Beş Kardeş dizisi pt-1'de nasıl gider bilmiyorum Kardeş Payı gibi pt-2'de denensin diyecem Ay Yapım'la yeni barışmışken arayı da bozmak olmaz. Ah Kanal D niye bu kadar dizi alıyorsun :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919