Köksal Engür (Aksakallı Dede) 'Leyla ile Mecnun'da Yer Alacak mı? | Exxen

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Köksal Engür 'Leyla ile Mecnun'da yer alacak mı?

Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün, senaristliğini Burak Aksak'ın üstleneceği, başrollerinde yine Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan ve Osman Sonant'ın yer alacağı yapımda Aksakallı Dede karakterini canlandıran Köksal Engür'ün yeni bölümlerde yer alacağı öğrenildi.

Leyla ile Mecnun, yakında Exxen'de başlıyor!

Kaynak: Birsen Altuntaş

En garanti gördüğüm isimdi zaten. Asıl yan rollerden kim olacak onlar önemli şu anda.

Reactions: Gizmen
Asıl Acun bu diziyi kaç yıl sonra yayınlayacak o da önemli 😂😂
Elinde çok uzun tutmaz. Genelde Exxen dizileri yayınlanırken çekimlere devam ediyordu. Ben yazın çekimleri bitirip Ekim gibi yayına gireceğini düşünüyorum.

Reactions: Gizmen
Elinde çok uzun tutmaz. Genelde Exxen dizileri yayınlanırken çekimlere devam ediyordu. Ben yazın çekimleri bitirip Ekim gibi yayına gireceğini düşünüyorum.
Umarım öyle olur. Baksana Ölüm Zamanı, Olağan Şüpheliler hala gelmedi

Leyla kim olcak o önemli

Tüm kadro toplanırsa iş yapar.

Bana hala saçma geliyo dizinin adında geçen leylanın belli olmaması

Reactions: Angelica
Güzel haberlerin ardı arkası kesilmiyor... Az Sakallı Dede, Dostoyevski, Kubilay, Gözlüklü Çocuk, Çiçekçi Teyze, Melül, Metonya Metin, Benjamin, hatta Hidayet ve buna benzer yan karakterlerin de dizide yer alması dileğiyle... Hepsi olmasa bile bir çoğunun olması lazım. Olmazsa eksiklikleri hissedilecektir...

Mecnun, İsmail Abi, Erdal Bakkal, İskender, Yavuz ve Ak sakallı dede olduğuna göre benim için kadro tamamdır

Ezgi Asaroğlu'yu ikna ederlerse asıl L&M'yi hızlı şekilde bitirip izlerim. Resmen kadroyu kurdular helal olsun.

Reactions: Emre Ozansoy
Gözlüklü çocuğun son halini gördün mü instada
Dj oldu kızlarla geziyo

Reactions: MEnes