Köksal Engür (Aksakallı Dede) 'Leyla ile Mecnun'da Yer Alacak mı? | Exxen

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
814769.jpg

Köksal Engür 'Leyla ile Mecnun'da yer alacak mı?

Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün, senaristliğini Burak Aksak'ın üstleneceği, başrollerinde yine Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan ve Osman Sonant'ın yer alacağı yapımda Aksakallı Dede karakterini canlandıran Köksal Engür'ün yeni bölümlerde yer alacağı öğrenildi.

Leyla ile Mecnun, yakında Exxen'de başlıyor!

Kaynak: Birsen Altuntaş

En garanti gördüğüm isimdi zaten. Asıl yan rollerden kim olacak onlar önemli şu anda.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Elinde çok uzun tutmaz. Genelde Exxen dizileri yayınlanırken çekimlere devam ediyordu. Ben yazın çekimleri bitirip Ekim gibi yayına gireceğini düşünüyorum.
Umarım öyle olur. Baksana Ölüm Zamanı, Olağan Şüpheliler hala gelmedi :(

Bana hala saçma geliyo dizinin adında geçen leylanın belli olmaması :(

• Beğendim
Reactions: Angelica
Güzel haberlerin ardı arkası kesilmiyor... Az Sakallı Dede, Dostoyevski, Kubilay, Gözlüklü Çocuk, Çiçekçi Teyze, Melül, Metonya Metin, Benjamin, hatta Hidayet ve buna benzer yan karakterlerin de dizide yer alması dileğiyle... Hepsi olmasa bile bir çoğunun olması lazım. Olmazsa eksiklikleri hissedilecektir...

Mecnun, İsmail Abi, Erdal Bakkal, İskender, Yavuz ve Ak sakallı dede olduğuna göre benim için kadro tamamdır :Z

Güzel haberlerin ardı arkası kesilmiyor... Az Sakallı Dede, Dostoyevski, Kubilay, Gözlüklü Çocuk, Çiçekçi Teyze, Melül, Metonya Metin, Benjamin, hatta Hidayet ve buna benzer yan karakterlerin de dizide yer alması dileğiyle... Hepsi olmasa bile bir çoğunun olması lazım. Olmazsa eksiklikleri hissedilecektir...
Gözlüklü çocuğun son halini gördün mü instada :A Dj oldu kızlarla geziyo

• Güldürdün
Reactions: MEnes