Justin Chatwin 'Orphan Black'in 3. Sezon Kadrosuna Dahil Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1416661334.jpg

BBC America ekranlarında yayınlanan Altın Küre adaylığı bulunan Orphan Black'in 3.sezon kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Tatiana Maslany'nin başrolünde yer aldığı ve pek çok farklı karaktere hayat verdiği bilim kurgu türündeki dizinin yeni sezon kadrosuna, üç sezon boyunca Shameless dizisinde Steve / Jimmy karakterine hayat veren, ayrıca Dünyalar Savaşı (War of the Worlds) ve Dragonball filmlerinden de hatırlanabilecek aktör Justin Chatwin dahil oldu.

Chatwin'in hayat vereceği karakterle ilgili ise, henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Hannibal ve Orphan Black resmen evlat acısı çektiriyor, dönsünler artık. @destere
bu vatandaşın kadroya katılması iyi olmuş ,
ama sonuçta orphan dizisini kalite yapan tatiana nın kendisi başka hiçbir oyuncu olmasada olur :)

tatianayı harbiden özledik onca zaman bekle gelip iki ay içinde tükensin sonra bir 10 ay daha bekle :) çekilecek çile değil valla :)

hannibal konusunda o kadar özlem içinde değilim ama vikingsler in gelişini iple çekiyorum :)

bu vatandaşın kadroya katılması iyi olmuş ,
ama sonuçta orphan dizisini kalite yapan tatiana nın kendisi başka hiçbir oyuncu olmasada olur :)

tatianayı harbiden özledik onca zaman bekle gelip iki ay içinde tükensin sonra bir 10 ay daha bekle :) çekilecek çile değil valla :)

hannibal konusunda o kadar özlem içinde değilim ama vikingsler in gelişini iple çekiyorum :)
2. sezon finali de öyle bir gelişmeyle bitti ki olaylar çok farklı bir boyuta taşındı. Gel de üçüncü sezonunu bekle şimdi...

2. sezon finali de öyle bir gelişmeyle bitti ki olaylar çok farklı bir boyuta taşındı. Gel de üçüncü sezonunu bekle şimdi...
lagertha veya aslaug bu 10 ay boyu ne yapıyorlar acaba başka dizi veya filmleri yokmu hiç gözüne çarpmıyormu ? :) öyle bir haber alırsan bana mutlaka söyle kendine saklama özellikle aslaug lu bir film güzel gider :)

lagertha veya aslaug bu 10 ay boyu ne yapıyorlar acaba başka dizi veya filmleri yokmu hiç gözüne çarpmıyormu ? :) öyle bir haber alırsan bana mutlaka söyle kendine saklama özellikle aslaug lu bir film güzel gider :)
Aslaug gözüme çarpmaz olurmu kendisi lingerie modeli. :)

article-2590370-1C99ACCF00000578-426_634x933.jpg

Çok iyi :X Ama
Fioana da onsuz kucaktan kucağa atlayan birine dönüşüyor:(
o kadar kucak dolaştı kız, ben bağdaş kurmuş bekliyorum bize uğradığı yok :)

Neyse. Konumuza dönelim Kira'nın babası Michael Huisman'ı çok tutmamıştım, bence bu oyuncu daha yakışıklı Kira'ya babalık yapabilir. :)
ama bundan daha oturaklı br tip bence bu adam daha çocuk yüzlü :) kira nın babasının kim olduğu pek önemli değil anasını kim kapacak ben asıl orayı merak ediyorum :)

ama bundan daha oturaklı br tip bence bu adam daha çocuk yüzlü :) kira nın babasının kim olduğu pek önemli değil anasını kim kapacak ben asıl orayı merak ediyorum :)
Michael Huisman aynı zamanda GoT'da oynamıyormu 4.sezonunda? (b)

Son düzenleme:

Sen yeni sezona yetiş sana da ugrar elbet:X Gerçi ben yetiştim de noluyor hiç bizde beklemediyiz:(

hangi roldeydiki ben hatırlamadım sanırım oynamışta hangi rolde oynamış geçicimiydi acaba ?
Şimdi hatırladın?
1398160250772.cached.jpg

Sen yeni sezona yetiş sana da ugrar elbet:X Gerçi ben yetiştim de noluyor hiç bizde beklemediyiz:(

Şimdi hatırladın?
1398160250772.cached.jpg

anladım bu parlak bizim khaalesi yi kapmaya çalışıyordu en son ? bu adam 5. sezondada olacakmı acaba ? sanırım ölmemişti ya da ben mi yanlış hatırlıyorum :)

Yanlış hatırlamıyormuşum şimdi baktım Daario Naharis karakterini canlandırıyormuş. Khaleesi'ni yanındaki asker-komutan. :)
@Forumdash resimli olarak anlatınca bende jeton anca düştü :) bu adama diziyi izlerken epey saydırmıştım ? khaalesi nin dibinden ayrılmıyordu ? gerçi o dibe kim olsa hayran olur ama insan kendisi haricinde kimseye yakıştırmıyor ? :)

anladım bu parlak bizim khaalesi yi kapmaya çalışıyordu en son ? bu adam 5. sezondada olacakmı acaba ? sanırım ölmemişti ya da ben mi yanlış hatırlıyorum :)

@Forumdash resimli olarak anlatınca bende jeton anca düştü :) bu adama diziyi izlerken epey saydırmıştım ? khaalesi nin dibinden ayrılmıyordu ? gerçi o dibe kim olsa hayran olur ama insan kendisi haricinde kimseye yakıştırmıyor ? :)
@OzaN Yine söyler 5 bölüm orda 5 bölüm öbür dizide rol alacak birşey olmaz diye. :) (Ben bir oyuncu iki dizide nasıl oynayacak soruma muhtemel cevabı)

@OzaN Yine söyler 5 bölüm orda 5 bölüm öbür dizide rol alacak birşey olmaz diye. :) (Ben bir oyuncu iki dizide nasıl oynayacak soruma muhtemel cevabı)
ama onlarda diziler toplam 10 bölüm öyle olunca yılın dörtte üçü boş kalıyrlar bu boşlukta aslında bir kaç diziye rahat yetişirler :)
bizimkiler 40 bölümlük her bölümü 3 saatlik dizilerde oynadıkları halde bazen misafir oyuncu olarak diğer dizilere gitmeye fırsat buluyorsa? onlar için bu iş daha kolay..:)

ama onlarda diziler toplam 10 bölüm öyle olunca yılın dörtte üçü boş kalıyrlar bu boşlukta aslında bir kaç diziye rahat yetişirler :)
bizimkiler 40 bölümlük her bölümü 3 saatlik dizilerde oynadıkları halde bazen misafir oyuncu olarak diğer dizilere gitmeye fırsat buluyorsa? onlar için bu iş daha kolay..:)
Benedict Cumberbatch niye o zaman iki senede bir 3 bölüm Sherlock çekiyor, bize günah değil mi ömrümüz beklemekle geçicek. :)