Jupiter Ascending'in İlk Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,382
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Matrix üçlemesiyle tanınan ve son olarak geçtiğimiz yıl Cloud Atlas'ın yönetmenliğini yapan Wachowski Kardeşler, gelecek yıl iddialı bir filmle izleyici karşısına çıkacaklar.

Jupiter Ascending adını taşıyan film, yine bildiğimiz Wachowski Kardeşler tarzında görkemli görüntülere sahip bir bilim kurgu filmi...

Mila Kunis, Channing Tatum ve Sean Bean'in başrollerini paylaştığı film 2014'ün yaz aylarında vizyona girecek.

İşte film için yayınlanan ilk fragman:

fragmana altyazı koyamazmısın @OzaN

bu haliyle sadece görüntülere bakıyoruz

Şimdi baktım göremedim. Fragmanda anlamak çok önemli değil bence önemli olan fikir sahibi olmak az çok ve görüntüler, sesler yeterli

zaten bilimkurgu deyince belli bir fikir sahibi olabiliyoruz, konuşulanlardanda az buçuk anlasaydık dahada hoş olurdu

Fragman'da Mila Kunis haricinde pek güzel bir şey göremedim. İzlemem büyük ihtimal...

teşekürler altyazı için

böylece fragmanıda tam anladım uzaydada olsalar havada karada gelecekte farketmiyor kadın erkek ve aşk üçlemesi başrolde
)

Mila Kunis izlemek için yeterli bir güzellik değil mi? @gundix123

bilim kurgu filmlerinde dizilerinde geleceğe değilde geçmişe yolculuk yapsalar mükemmel olurdu bu tarz bilimkurguyu hiç kaçırmazdım?
şu gelecek tasvirleri filmlerde genelde, şimdiki zamanın kurallarının iyi ve kötü kavramlarının geleceğe aynı şekilde aktarılıp sadece teknolojideki değişimleri yansıtmakla yetiniyor aslında gelecekte duygu ve düşünceler iyilik ve kötülük kavramları değişmeli bence.... özellikle gelecekte geçen filmlerde bile atletik yapılı uzun boylu kaslı güçlü kuvvetli erkeklerin şimdiki gibi dövüşte başarılı olduğunu görüyoruz yani teknoloji olarak birbirlerine ışık saçıp dururlar sonra yakın mesafeye gelince yumruk ymruğa ve paçadan birbirlerine dalarlar yani şimdikinin aynısı

oysa zaman ilerledikçe gelişen beyin olmalı, kas gücü değil çünkü insanı şu anda dünyanın en güçlüsü yapan şey beyni, kası boyu posu değil?

Beynin geliştiğini nasıl anlarız ki? Teknoloji geliştiğine göre beyinleri de gelişmiş bir şekilde ama hepsinin geliştiği için durum yine aynı.

Bilim Kurgu türünde yetmiyor malesef.

Bİlim kurgu genel olarak ben de sevmem ama Nolan, Wachowski Kardeşler gibi belli başlı kişilerin filmlerini izlemek gerek bence.

Haklısın. Nolan'ı zaten tenzih ederim bu konuda.
Wachowski kardeşler de fena değiller ama fragman pek iç açıcı değil. Bakalım, film beğenilirse izleyebilirim.

Fragmanı beğendim. Mila Kunis ve Channing Tatum sevdiğim oyuncular zaten, ikisinin bir arada oynadığı filmide izlerim

Bu filmi tek bozan Channig Tatum heralde? Adamı pek başarılı bulmasamda komedileri iyi
Komedilerini gözüm kapalı izlerim

anlatamadım sanırım beyinleri gelişmiş tabiki ışık saçan tabancalar yapmışlar ona diyecek bişey yok

ama sonunda filmler dönüp dolaşıp kaba kuvvetle işi çözme noktasına geliyorlar yani teknolojileri gelişmiş ama fiziki güç hala olayın anahtarı gibi yani kavğa ve dövüşte usta olan iş bitiriyor

Bilim kurguyu severim ama uzay filmlerini pek sevmiyorum. Ancak bu filmi izleyebilirim gibi. Mila Kunis var.

Fragmanı beğenmedim film de ilgimi çekmiyor ama yine de izlemeyi düşünüyorum.