'Joy' Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,555
Puanı
1,061
thumbnail_1437092893.jpg

Ünlü yönetmen David O. Russell'ın yeni filmi olan Joy'un fragmanı yayınlandı.

Jennifer Lawrence'ın başrolünü üstleneceği filmin kadrosunda Bradley Cooper, Robert De Niro ve Edgar Ramirez gibi ünlü isimler de yer alıyor. Önümüzdeki ödül sezonunun en iddialı yapımları arasında gösterilen film, "gırgır" ismi verilen süpürgelerin mucidi olan Joy Mangano'nun hikayesini konu alıyor.

Joy, Amerika'da 25 Aralık (Noel) tarihinde vizyona girecek.

Fragman:

SLP ile aynı başrol oyuncularının olması enteresan olmuş. :D Lawrance ile Cooper'ı zaten biliyordum da De Niro'nun da olmasına şaşırdım. :D

JLaw iyi gözüküyor. Oscar adaylığı alır muhtemelen. Filmin de adaylığı garanti gibi.

Fragman bana umut verdi, American Hustle'dan daha iyi bir film olacak gibi. Jennifer Lawrence (yeni Meryl Streep) yine kesin Oscar adayı. :)

Robert De Niro'yu da hala iyi filmlerde görmek beni mutlu ediyor. Bradley Cooper da fena gözükmüyor ama n'olur bu sefer Oscar adayı olamasın, bıktık her sene. :D

Iyy Lawrance ve Oscar filmi. Daha önce izlediğimiz rollerin en azından imaj olarak bence çok farkı yok. Bu adamda niye bu kadar ısrarcı Lawrance konusunda oda bir soru.:F

Filmin fragmanı iyi olmuş. Net bir şey anlamadım biraz karışık olabilir film. O sebeple yine senaryo konusunda sınıfta kalabilir.:)