Mert günok bizdeyken Taliscadan yemişti @BullyFenerbahçe tarihinin en kötü futbol oynatan hocası olabilir. BJK’nin şu savunma hattına kendini sahanda gol atamıyorsun.
Trabzon fazla mantıksızlık yapıyor 20 puan farktan şampiyonluk veriyordunuz Trabzon sporun şampiyon olduğu sezon Fenerle puan farkı sekize düşmüştü Antalya maçında daha maç bitmeden seyirci sahaya girdiSen Romada kalacaktın sonra Trabzonspor'a gelecektin. Güzel ikili ilişkiler kurmuştuk oysaki. Sen gittin Fenerbahçe'de heder ettin kendini. Yazık oldu.
Aslında aynısını Okan da yapıyor ama ligi kazandığı için kalıyorAdam geldiğinden beri sadece başkalarını suçladı..
Verin tazminatını defolup gitsin...
Bence başkan öncesi yenmesi gerekiyor. Gelen ben Mourinho hayranıyım derse ne olacak ?Seni unuttuk sanma önce şu başkanı yiyelim sıra sana da gelecek.
At sahibine göre kişner diyeceğiz.Bence başkan öncesi yenmesi gerekiyor. Gelen ben Mourinho hayranıyım derse ne olacak ?
Boşa giden 1 sene daha o zaman.At sahibine göre kişner diyeceğiz.
Seçim işi eylüle sarkarsa zaten boşa geçen 1 sene daha olacak ki Ali'nin kurduğu kadroyla Ali'yle 5-6 maça çıkarak seçime gideceğiz eylüle sarkarsaBoşa giden 1 sene daha o zaman.
Valla adam parasını alır gider çok da tın derSeni unuttuk sanma önce şu başkanı yiyelim sıra sana da gelecek.
Temmuzda lisedeyken ben teknik direktörlük yaptım futbolda sınıflar arası futbol turnuvasındaSeçim işi eylüle sarkarsa zaten boşa geçen 1 sene daha olacak ki Ali'nin kurduğu kadroyla Ali'yle 5-6 maça çıkarak seçime gideceğiz eylüle sarkarsa
Lafları basın toplantılarında söyleyip alıp gitti tazminatını
Diren hocam sakın istifa etme tarih seni bunları gönderen hoca olarak yazacak direnTazminatından 1 dolar eksik bile alma
Kişisel düşünme benim tepkim habere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?