Rangers'i zar zor eleyip bir sonraki turda elendi.Şartsız koşulsuz şekilde FB'yi Avrupa Ligi Finaline taşımak zorunda olan teknik direktör.
Rangers'i zar zor eleyip bir sonraki turda elendi.Şartsız koşulsuz şekilde FB'yi Avrupa Ligi Finaline taşımak zorunda olan teknik direktör.
Attığı gol Oğuz aydının sayılmadıİstifa
Bilbao gelirse ben de eleneceğini düşünüyorumRangers'i zar zor eleyip bir sonraki turda elendi.
Şampiyon olmadığı sürece bu rezilliğin affı yok zatenBilbao gelirse ben de eleneceğini düşünüyorum
Vazgeçtim. Bunların istediği olmayacak 11 sene bekledik 1 sene daha bekleriz seneye gerekirse uyuta uyuta otobüs çeke çeke oynatsın şampiyon yapmasını ümit edeceğiz.İstifa
Yine vazgeçtim sen de git hadi uzatma. Bir tane kritik maç alamayan hocaya da 10-15 milyon euro bayılmayalım.Vazgeçtim. Bunların istediği olmayacak 11 sene bekledik 1 sene daha bekleriz seneye gerekirse uyuta uyuta otobüs çeke çeke oynatsın şampiyon yapmasını ümit edeceğiz.
Papatya falı mı bakıyorsun?Yine vazgeçtim sen de git hadi uzatma. Bir tane kritik maç alamayan hocaya da 10-15 milyon euro bayılmayalım.
Kendisi Ocak ayını gördü ama takıma Mayıs ayını göstermedi.Fenerbahçe'de Ocak ayını göremeyecek teknik direktör![]()
Jose Mourinho: "Üst üste kazandığınızda en iyi teknik direktör oluyorsunuz, işler kötü gittiğinde en kötü siz oluyorsunuz. Bu, buranın kültürü."
— Pusholder (@pusholder) April 20, 2025
yenilir bir daha ki maçta guardiola @xdragxx
GOAT o gün ne güzel gününü zehir etmişti seni kedi gibi bakıyordun sadece kenardan.
![]()
Pep hocam da iyi tokatlardı kendilerini.
Jose Mourinho : "Galatasaray'a 5.yildizi ben kazandirmak istiyorum." pic.twitter.com/bV9U5QFcRp
— Evrensel Olgu Kayam (@kayamolgu) December 17, 2015
bu fotomontajdır Galatasaray Beşinci yıldızı takarsa Fenerbahçe mali genel kurulda ibra edilmez Fenerbahçe başkanını ve yönetimini @BullyJose Mourinho : "Galatasaray'a 5.yildizi ben kazandirmak istiyorum." pic.twitter.com/bV9U5QFcRp
— Evrensel Olgu Kayam (@kayamolgu) December 17, 2015
Bu yorum uydurma zaten ama gerçek olacak gibibu fotomontajdır Galatasaray Beşinci yıldızı takarsa Fenerbahçe mali genel kurulda ibra edilmez Fenerbahçe başkanını ve yönetimini @Bully
Bu yorum uydurma zaten ama gerçek olacak gibi
Derin Galatasaray’ın işleri…
Galatasaray 4.yıldızı taktı Aziz yıldırım gitti çünkü tarih tekerür eder Galatasaray 5.Yıldızı takarsa Ali koç ve yönetimini ibra etmezBu yorum uydurma zaten ama gerçek olacak gibi
Derin Galatasaray’ın işleri…