2019 John Wick 3: Parabellum - Film Yorumları

MasacRE

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
5 Ocak 2012
Mesajlar
32,523
Reaksiyon puanı
28,160
Puanı
1,059
MV5BMDg2YzI0ODctYjliMy00NTU0LTkxODYtYTNkNjQwMzVmOTcxXkEyXkFqcGdeQXVyNjg2NjQwMDQ@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg


John Wick 3: Parabellum (2019)

Tür:
Aksiyon, Suç, Gerilim
Yönetmen: Chad Stahelski
Senaryo: Derek Kolstad

Oyuncular

Keanu Reeves
Ian McShane
Halle Berry
Laurence Fishburne
Mark Dacascos
Asia Kate Dillon
Lance Reddick

Filmin Konusu

John Wick: Chapter 3 - Parabellum, gizli suikastçı birliğinden atılan John Wick'in, kellesi karşılığında ödül almak için peşine düşen suikastçılara karşı verdiği mücadeleyi konu ediyor. John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir...

Filmin Fragmanı

 

Sherlock

Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,069
Reaksiyon puanı
47,672
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Uzun zamandır izlediğim en iyi aksiyon filmiydi.

John Wick gitgide daha iyi bulduğum bir aksiyon filmi serisi. İkinci film, birinci filmden iyiydi. Üçüncü film de ikinci filmden daha iyi olmuş.

Film adına konuşabileceğimiz tek şey aksiyon aslında. İlk yarım saatlik dilim ve burada izlediğimiz aksiyon sahneleri hayatımda izlediğim en iyi aksiyon filmi açılışıdır muhtemelen ve izlediğim en iyi aksiyon sahneleri arasında rahatlıkla yer alabilir. Kalemle adam öldüren John Wick, bu kez de kitapla adam öldürüyordu. Kendisini durdurmak pek mümkün değil. :A

Keanu Reeves fiziğinin el verdiği her şeyi yapmış, bildiğim kadarıyla çok dublör kullanan birisi de değil. Bu yüzden yaptığı iş gerçekten takdir edilesi. Filmin yıldızı da oydu zaten.

Yönetmenliği çok başarılı buldum, özellikle tüm aksiyon sahnelerinin aşırı gerçekçi olması yönetmenin başarısını gösteriyor. Chad Stahelski yine baya iyi iş çıkarmış. Görüntü yönetimi ve müzikler de güzeldi. Özellikle müzikler hiç sırıtmıyordu ve filmle oldukça uyumluydu diyebilirim.

Filmin sıkıntılı bulduğum tek noktası senaryosu. Hikayenin bazı kısımları size çok net olarak verilmiyor ve eğer serinin baştan sona takipçisi iseniz anlayabiliyorsunuz o kısımları. Ayrıca sonu biraz zorlama olmuş, dördüncü filmi çekerek seriyi devam ettirebilmek adına.

Puan: 8/10
 
Son düzenleme:

The_Erinch

Favori Üye
Katılım
24 Kasım 2019
Mesajlar
21,217
Reaksiyon puanı
31,087
Puanı
1,060
Konum
Manisa
Aksiyon hayranı değilim ama Bu karakter apayrı benim için... Soluksuz izlettiriyor kendini..3 filmde arşivimde.
Yeni serisi ile Matrix 4 aynı gün vizyona soklacaklar oda ayrı bir olağanüstülük...

10 üzerinden 9.