Joaquin Phoenix, Woody Allen Filminde

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060

Geçtiğimiz senenin en dikkat işlerinden biri olan Her'de başrol karakterini canlandıran ünlü oyuncu Joaquin Phoenix, Woody Allen'ın yöneteceği Magic in the Moonlight'ın kadrosuna katıldı.

Daha önceden açıklanan kadroda Emma Stone ve Colin Firth gibi ünlü isimler yer alıyordu.Magic in the Moonlight 26 Eylül'de sinemaseverle buluşarak, Oscar 2015 sezonunu resmen açacak.

Ayrıca Joaquin Phoenix bu yılın merakla beklenen bir diğer filmi Inherent Vice'da başrol olarak yer alıyor.​

Magic in the Moonlight değil bir sonraki filmde başrol olacak herhalde.

Son yıllarda hep iyi filmlerde oynuyor Joaquin Phoenix. Birkaç yıl içinde Oscar'ına kavuşacağını tahmin ediyorum.

Woody Allen kamera arkasında ölücek bu gidişle.

Magic in the Moonlight değil bir sonraki filmde başrol olacak herhalde.

Son yıllarda hep iyi filmlerde oynuyor Joaquin Phoenix. Birkaç yıl içinde Oscar'ına kavuşacağını tahmin ediyorum.

Kahrolsun bağzı kaynaklar.

Sana katılmakla beraber, bu yılın favorilerinde olduğunu tahmin ediyorum. Fiziksel değişim + iyi oyunculuk var.

Kahrolsun bağzı kaynaklar.

Sana katılmakla beraber, bu yılın favorilerinde olduğunu tahmin ediyorum. Fiziksel değişim + iyi oyunculuk var.

Evet o yıl bu yıl da olabilir. Oyunculara Oscar kazandırabilen iyi bir yönetmenle çalışıyor zaten. Adam gerçekten çok iyi oyuncu ödüle oynamasında rahatsızlık duymam.
Belki de destekleyeceğim isim olur bu yılki Oscar yarışında.

Daha iyisi olursa ben duyarım.

Yalnız senin kaynağın ne?
Hiç bir yerde bulamadım senin haberini.
Birden fazla yabancı kaynak. Mesela şurada gayet net yazıyor:

http://variety.com/2014/film/news/joaquin-phoenix-to-star-in-woody-allens-next-movie-1201170304/

The untitled film is set to begin shooting in July. Phoenix is the first cast member announced.

Çevirecek olursak:

Adı konulmamış filmin çekimleri Temmuz'da başlanacak. Phoenix cast'tan ilk duyurulan isim oldu.

Magin in the Moonlight çekimleri çoktan bitmiştir bu saatten sonra oyuncu katılması saçma olur zaten.

Benim kaynak yanlış çevirmiş. O da Magic in the Moonlinght'ın çekimleri Temmuz'da başlayacak yazıyordu. "Nereye çekiyonuz 2 ay kala?" demiştim içimden.
Orayı yazmadım zaten bu konuya.

sağdaki kadın true detective deki maggie değilmi ya ?

Woody Allen, çok büyük seviyorum bu adamı ben, ondaki sinema aşkı kimsede yok, o hep film çeksin biz izleyelim.

kadro olarak başaırlı görünüyor ama konusunada bakmak lazım tabi şans verebilirim izleyebilirim belkı 🙂🙂