Jet Sosyete'ye Yeni Oyuncu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061
resized_a032c-23859272yaseminsakallioglu2.jpg

Bu sezon TV8'de ekrana gelecek olan Jet Sosyete'ye yeni isim!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerini Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu ve Hasibe Eren'in paylaştığı yapımın kadrosuna sosyal medyadaki videolarıyla dikkat çeken, daha önce 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da da rol alan Yasemin Sakallıoğlu dahil oldu.

Dizide sosyetik bir güzele hayat verecek olan Sakallıoğlu, diziye dahil olduğunu şu sözlerle duyurdu:
"Haydi bismillah. Okuduğum her şey cebimde saklı, benim içimden çıkacak başka bir ben’i inşallah bu tatlı hikayenin içinde de sever sahiplenir, kucaklarsınız. Oldukça sosyetik bi hikaye. Jet Sosyete artık TV8'de."

Jet Sosyete, yeni bölümleriyle yakında TV8'de!

Ozan'ın öz annesi, İlayda'nın anne-babasını bekliyordum ama belli ki gelmeyecekler. Binnur Kaya hayalleri başka bahara kaldı. :(

Gülse anlaşılan Deniz Cengiz gibi bu kızı da parlatacak. Zaten bu dizide rol alabiliyorsa ışığı var demektir. Hayırlı olsun. :D

Aaaaa şoktayım,bu da mı ayrılmış EDHO'dan 😱😱😱😱😱😱😱

EDHO'da Lütfiye diye bir karakteri oynamış. Sen izlediğin için bilirsin kız yetenekli mi. :A @Sherlock

Evet, EDHO’nun Lütfiye’siydi. Kendisinin olduğu sahneler komikti, iyi oyuncu. Zaten Insta’da da komedi içerikli videolar çekiyor, takipçi sayısı yüksek. Yetenekli yani. :A En son Şahan’la da film için anlaştı, Gülse’de diziyle parlatırsa 1-2 yıla baya popüler bir hale gelecek. :A

Bizde kadın karakter kalmadı bu arada, sizde fazla varsa bize gönderin. Aslı Bekiroğlu’na hayır demem mesela. :bhr:

Evet, EDHO’nun Lütfiye’siydi. Kendisinin olduğu sahneler komikti, iyi oyuncu. Zaten Insta’da da komedi içerikli videolar çekiyor, takipçi sayısı yüksek. Yetenekli yani. :A En son Şahan’la da film için anlaştı, Gülse’de diziyle parlatırsa 1-2 yıla baya popüler bir hale gelecek. :A

Bizde kadın karakter kalmadı bu arada, sizde fazla varsa bize gönderin. Aslı Bekiroğlu’na hayır demem mesela. :bhr:
Kızı iyi takip etmişsin maşallah. Şahan kısmı işi biraz bozdu ama toyluğuna veriyorum. Neyse yetenekliyse sorun yok. :A

Aslı ne yapsın mafyalı dizide. Komediye daha çok giden bir yüzü var işe yaramaz orada. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,112
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo