'Jet Sosyete'nin Oyuncu Kadrosu Açıklandı ve Çekimleri Başladı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

'Jet Sosyete'nin Oyuncu Kadrosu Açıklandı ve Çekimleri Başladı!

Star TV'nin büyük merakla beklenen yeni komedi dizisi 'Jet Sosyete'nin çekimleri başladı!

Yapımcılığını BKM Film'in, yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı, senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı dizinin kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun yer alıyor.

Çekimlerine başlanılan dizi için dekor kuruldu, ilk bölüm çekimleri de tamamlanmak üzere. İşte Star TV Ana Haber'e konu olan o haber:

https://twitter.com/x/status/953885233006501888 Orijinal formatta oku

Çok eğlenceli gözüküyor şimdiden

Yani.. Umarım güzel bir iş olur ama ben Engin Günaydın görmek isterdim bu kadroda. Yani Sarp Apak bana hiç de komik gelmiyor. Hasibe Eren desek Avrupa Yakasında iyiydi ama Yalan Dünyada çok sönüktü. Bilmiyorum. Hayırlısı olsun. İzleyeceğim ilk bölümünü. Ona göre de şans vericem.

Çağlar Çorumlu dan umudum yüksek

Keşke birkaç tane sağlam isim daha olsaydı kadroda sönük kaldı bana göre

Dizide umarım gülme efekti olmaz. Cengiz Bozkurt için değişik olur yani bu. Leyla ile Mecnun'da gülme efektine gönderme yap, sonra yeni dizinde gülme efekti olsun, ilginç olur.

BKM olarak ilk kez bir dizimiz tutacak galiba.

Aslı Bekiroğlu için izleyebilirim. Öbür oyuncular çok da tın.

Güzel duruyor aslında, çarşamba olacaktır büyük ihtimal. Bekliyoruz bakalım, ilk bölümü izleyeceğim.

Pek tutmadim gibi
ama bekliyoruzzzzzzz.

İlk bölüm uçuk bir reyting alacak bence, sonra düşer gibi. Sevdaluk gibi.
Ama bakalım belki tersi olur.

Ben bu habere baktım ama gerçekten bir sönüklük var gibi sanki yemek yaparsın da tuzu az olmuş olur ya bir şey eksik gibi geldi bana.