Jet Sosyete'de 'Atiye' Göndermesi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061
IMG_20200215_151823.jpg

PuhuTV'nin sevilen dizisi Jet Sosyete'de dikkat çeken gönderme!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerini Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı yapımın yeni bölümünde, Netflix'in yeni Türk dizisi 'Atiye'de yer alan Zühre karakterine gönderme olarak Venüs isimli bir kadının yer alması ve kadını sık sık gören İlayda'ın tıpkı Atiye gibi psikolojisinin yerinde olmadığının düşünüldüğü anlar da dikkatlerden kaçmadı.

Jet Sosyete, yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de PuhuTV'de!

İşte o anlar:

Bu dizinin hala nasıl devam edebildiğine inanamıyorum. Gülme efekti falan da var seviye iyice dibin dibi :(

• Beğendim
Reactions: cookies
Ben hayatımda bu kadar az izlenip de ısrarla bu kadar devam ettirilen bir dizi görmedim. Gülse ne bu ısrar? Tutmadı işte, sevilmedi. Televizyonda da izlenmedi, internet ortamında da izlenmedi. Bu saçma sapan projeye vakit ayıracağına aile arasında gibi güzel filmler yapsan hem sen kazanırsın hem de biz. Ya da avrupa yakası/friends samimiyetinde bir dizi...

Gülse'nin en çok sevdiğim özelliği güzel göndermeler yapması :bhr:
En yakın zamanda kendisinden Friends tarzında 20-30 dakikalık bir arkadaş komedisi yapmasını istiyorum. Avrupa Yakası yada Aile Arasında gibi güzel bir aile-arkadaş komedisi de olabilir. Jet Sosyete için çok uğraşıyor, ama nedense dizide bir olmamışlık var.

• İlginç
Reactions: Aserat
Gülse'nin en çok sevdiğim özelliği güzel göndermeler yapması :bhr:
En yakın zamanda kendisinden Friends tarzında 20-30 dakikalık bir arkadaş komedisi yapmasını istiyorum. Avrupa Yakası yada Aile Arasında gibi güzel bir aile-arkadaş komedisi de olabilir. Jet Sosyete için çok uğraşıyor, ama nedense dizide bir olmamışlık var.
Bak işte olmadı bu aşko.ss

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Gülse Birsel suprodyn çok kullanıyor sanırım ters işlev görmüş gönderme yapıp komik olabilen tek program cgh2 niye adamların zekası yerinde Gülse 👎👎👎

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bir sezonda 3 kere başka dizilerden prim kastı. Böyle birisi değildin sen Gülse:(