Jet Sosyete - Yeni Sezon Fragmanı | TV8

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061

TV8'e transfer olan Jet Sosyete'nin yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom Makar, Aslı Bekiroğlu, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin, Yasemin Sakallıoğlu ve Nursena Yılmaz'ın yer aldığı yapım, büyük sürprizlerle geri dönüyor.

Jet Sosyete, yeni bölümleriyle çok yakında TV8'de!

Fragmanı göreyim diye arkada Kızım'ı açık bıraktım ama 3 saat reklamsız gitti maşallah. Saatini vermek çok mu zordu.ss

Neyse ben Star'daki gibi ilk bölümden sahneleri kurgulayıp normal bölüm fragmanı yapılır zannetmiştim o yüzden şaşırdım. Ama güzel olmuş. Özellikle Gizem'in "We are back baby" demesi kopardı. Bekliyoruz.

Gel yorum yap sen de.
@Yakamoz-Asi

Hahahaah süper olmuş fragman,Gizem damgasını vurmuş sözüyle

Çok ucuz bir yeni sezon fragmanı, 3-5 haftaya yayından kaldırılacağı kesinleşti

bekliyorum 10 dakika içinde anlattın anlattın anlatmasan kaybolurum

Ben sadece Yakamoz öyle demişti diye hatırlıyorum. Ya da bir anlığına senin mesajını onunla mı karıştırdım acaba. Kusura bakma.

Ben sadece Yakamoz öyle demişti diye hatırlıyorum. Ya da bir anlığına senin mesajını onunla mı karıştırdım acaba. Kusura bakma.
@Yakamoz-Asi ile ülke isimlerinin karıştırılmasına alıştık. Normalde karşılıyoruz ama bu biraz fazla oldu

Neyse sonra izleyip yaparım yinede yorum

Kaç liraya çekmişler bu fragmanı? Yada kaç kuruşa demem mi gerekiyordu?

Diziyi severek izliyorum ama bu kadar basit ve ucuza kaçılmaz ki
Beğenmedim şimdiden 1-0 yenik başladı