'Jet Sosyete' Resmen PuhuTV'de!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,557
Puanı
1,061

Ekranların sevilen komedi dizisi Jet Sosyete'den müjdeli haber!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerini Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı yapımın 50 dakikalık 3. sezon bölümleriyle PuhuTV'de ekranlara geleceği resmen duyuruldu.

Jet Sosyete, yeni bölümleriyle Ekim'de PuhuTV'de!

https://twitter.com/x/status/1169998849752125440 https://twitter.com/x/status/1169997501409222656

Sonunda belli oldu da teorilerden kurtulduk
Yok BKM’nin dijitali yok bilmem ne

Fotoda Çağlar Çorumlu yok
GG’ye geçince ayrıldı mı

Sonunda resmileşmesine sevindim.
Ama tüm karakterler varken Yaşar yok. Acaba Çağlar Çorumlu ikisini birden yürütecek derken fazla mı iyimser davrandık. 😱

Bölüm başı 100k izlense öpsün başına koysun

Reactions: Aserat
Bu arada bu konudan ne farkı var bunun
Buna ekleyebilirdin

Evet canım özellikle @ozgur2113 iki gündür kudurdu çatlamaktan.
Ta iki ay önceden belliydi zaten de resmi açıklama olunca insanın içi rahatlıyor.
Ne kuduracam, çatlayacam be.

Sana geçen de dedim yurtta bile denk geldikçe izliyorum, bazen de YouTube’dan izliyorum diye. Gerçekten artık sinir bozmaya başladın. Sanki JS düşmanıyım

Bartu Küçükçağlayan da yok fotoğrafta
Dijitale geçince mi oldu acaba

Reactions: xBUGRAx
Bartu Küçükçağlayan da yok fotoğrafta
Dijitale geçince mi oldu acaba
Çağlar'ı bilemem ama Bartu'nun çıkması mümkün değil çünkü Alara'ya evlilik teklifi etti sezon finalinde.
Heyecandan koymayı unutmuşlardır.

Daha ne belli değil be adamın fotosu yok işte ne diye çıkaracaklar.
@Aserat
Zamanında Ata Demirer de Avrupa Yakası'ndan çıkmıştı ama sonuç ortada. Yani gerçekten ayrıldıysa bile Gülse hissettirmez yokluğunu.

Fark etmemişim bu daha büyük bomba benim için severdim Gündüz'ü.
KAÇAN KAÇANA DİZİDEN.
Ay bir de oyuncular dijitale geçince seviniyor falan daha da hevesleniyor ki Bartu dijitale dizi yaptı o kadar
Burda ters tepti

Reactions: xBUGRAx

Iy onun ne yokluğu hissedilecek sevmediğim isimler çıktı tek tek Melke ve Yaşar yine nokta atışı yaptım.