'Jet Sosyete' Erkeklerinden Setin Enleri!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
jetsosyete5aralik2.jpg


TV8'in sevilen dizisi Jet Sosyete'nin erkek oyuncuları, kadın oyuncular arasından 'en'lerini paylaştı.

Çağlar Çorumlu (Yaşar), Cengiz Bozkurt (Cengiz), Enis Arıkan (Tony), Şahin Irmak (Talip) ve Emre Taştekin'e (Tekin) göre en çok ve hızlı ezber yapan Hasibe Eren (Şennur-Pelin), Arıkan’a göre en unutkanı ise Ecem Uzun (Alara). “Ecem her takıldığında biz de ona takılıyoruz” diyen Arıkan için en çok yemek seven Yasemin Sakallıoğlu (Kumsal) iken Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt ve Şahin Irmak ise bu unvanı Tuğba Çom Makar'a (Yıldız) layık görüyor.

Dizinin erkekleri Derya Karadaş (Safiye) için “en çok konuşan” ve “en neşeli” sıfatlarında hemfikir olurken Cengiz Bozkurt’a göre setin en sessizi Deniz Cengiz (İlayda). “Şen kahkaha” ve “tecrübe” denildiğinde herkesin Ayşenil Şamlıoğlu’nu (Zahide) söylediği sette Gülse Birsel (Gizem) denildiğinde ise Cengiz Bozkurt “en bi partner”, Şahin Irmak “en imrendiğim isim”, Emre Taştekin “en üreteni” yorumlarını yapıyor.

Öte yandan Enis Arıkan, setteki kadın oyuncularla en komik anını da paylaştı. Geçtiğimiz sezonun ‘Gelinimi Yerim’ çekiminin yapıldığı sırada ocağa oturan ve o sırada mandalın çevrilmesiyle arkasının alev aldığını söyleyen Arıkan, o sırada setteki tüm kadınların şaşırıp “Bu çocuğu niye kadroya aldık?” düşüncesini bakışlarında gördüğünü ekliyor.

Jet Sosyete, yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de TV8'de!
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Setin uyumu çok iyi nazar değmesin. :Z Bu pazar Altın Kelebek sahnesinde tam tekmil boy göstermeyi de nasip etsin inşallah. :bhr:

Kimse Aslı Bekiroğlu ve Nursena Yılmaz için bir şey dememiş neden acaba. :A