'Jet Sosyete' Dizisiyle İlgili Yeni Gelişme!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

'Jet Sosyete' Dizisiyle İlgili Yeni Gelişme!

gulse-birsel-den-yeni-dizi-aciklamasi_eff62.jpg

Yeni filmi 'Aile Arasında' yarın vizyona girmeye hazırlanırken Gülse Birsel'in senaryosunu yazacağı Jet Sosyete'yle ilgili yeni bir gelişme daha ortaya çıktı.

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği; başrollerini Cengiz Bozkurt, Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Sarp Apak, Ecem Uzun ve Bartu Küçükçağlayan'ın paylaştığı yapımın ortalama süresi 60-70 dakika olacak. Bilindiği gibi Birsel daha önce yaptığı röpörtajlarda ancak sürenin kısa olması durumunda yeni bir dizi yapacağını açıklamıştı.

İlk bölümüyle Şubat'ta ekrana gelecek olan dizinin kanalı için ise Star TV ile görüşülüyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş (Medyatava)
Orijinal formatta oku

Gülse hep kısa diyor ama yine en uzun sürelere çıkıyor Yalan Dünya’da bir ara kısalacak demişti yine 2 saat sürdü son sezon hariç. :D

İnşallah sözde durulur ve denilen saat kadar yayınlanır dizi:D zira dizi saatleri uzun kısalmalı ya

Gülse ve Star mı:( Gerçi tmsf zamanında atv'den G.A.G programını almişti (esk bölümleri) olsun yinede yeni star'a yakıştıramadım Gülse'yi:T: Kanal D nasıl kaptırır anlamıyorum (b)

Gülse ve Star mı:( Gerçi tmsf zamanında atv'den G.A.G programını almişti (esk bölümleri) olsun yinede yeni star'a yakıştıramadım Gülse'yi:T: Kanal D nasıl kaptırır anlamıyorum (b)
Daha belli değilmiş başka kanalda da olabilir. Yalan Dünya'ya gösterilen muameleden sonra Kanal D'de olacağını sanmam ki olmasın da. :D

Süper, 60-70 dk olursa kesin izlerim. Inşallah Show TV'de yayınlanır. :D

Star Tv ve Gülse el birliğiyle kendilerini kaosa sürükleyecek. Derhal Kanal D'ye gelmeli.

Nihayet Gülse Birsel is coming. [emoji1]

Umarım Fi gibi internette yayınlanır da biz de izleriz. Kısa süreli dizi malesef TV’de reyting kaygısı yaşar. Ama Gülse bu A/B’de öyle böyle alır reytingini. Heyecanla bekliyorum. [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi