Nazik kadın normal.😱 Olmamış bence iddiasız gibi durmuş.
Dizi her bölüm daha da güzelleşiyor. Süre geçen bölüme göre biraz daha uzundu ama sıkmadı. Alışveriş bağımlılığı sahneleri, İlayda'nın sinir krizleri, Ozan'ın Melike için sürekli bahane uydurması ve çalışanların Yaşar'a yağ çekmesi aklıma ilk gelen komik sahnelerden. Gizem'im her zamanki gibi efsaneydi tekrar etmeye gerek yok.
Aslında bahsedecek çok sahne var o yüzden fazla uzatmak istemiyorum. Pazar akşamlarımıza kalite kattığın için teşekkürler Gülse.
Senden de iki cümle alabiliriz.@xBUGRAx
Gıcıksın.ss Neyse izleyince yorum yapmayı unutma.Maalesef izleyemedim bu hafta ananemdeydik Savaşçı izlediler ses etmedim başka kanal olsaydı açtırırdım Jet Sosyete'yi.
İzlemedin mi hala.Maalesef izleyemedim bu hafta ananemdeydik Savaşçı izlediler ses etmedim başka kanal olsaydı açtırırdım Jet Sosyete'yi.
İzlemedin mi hala.
Hayır be tamamını izle. Gizem dışında da çok komik sahneler var biliyorsun.Maalesef saçma sapan ödevler yapıyorum.Gizem'in sahnelerine baksam yeter.
Dizi çok güzel gidiyor, geçen haftadan sonra artık oturdu dedim bu hafta da gayet eğlenceli olacak anlaşılan, yarın geçen bölümün detaylı yorumumu yaparım. Ay bu yoğunlukta bile izlemeden duramıyorum Gülse bağladın yine bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?