Bir izle ya beğenmezsen bırakırsın. UTC'ye bile 2 bölüm bakmıştın bunu da dene hatrım için.
Bir izle ya beğenmezsen bırakırsın. UTC'ye bile 2 bölüm bakmıştın bunu da dene hatrım için.
Gülse'nin fragmandaki sahnesi işte Suudiye'li kısım.Ön izleme sevmiyorum fragman yeter.Bölümde izlerim.
Gülse'nin fragmandaki sahnesi işte Suudiye'li kısım.Hala da şaşkınım en sevdiğim karakter Gizem olduğu için.
Aile Arasında'da kendine az rol yazdığı için göze batmamıştı ama kendisine bu kadar abartı bir rol yazmasını istemiyordum oyunculuğu çok çok iyi olmadığı için. İlk bölümün en iyisiydi.Benim Avrupa Yakası'nda Aslı'ydı Yalan Dünya'da Deniz'i severdim ama en değildi.Burada da şaşırtmadı Gülse.
Aile Arasında'da kendine az rol yazdığı için göze batmamıştı ama kendisine bu kadar abartı bir rol yazmasını istemiyordum oyunculuğu çok çok iyi olmadığı için. İlk bölümün en iyisiydi.
Bir yanda 10 reytingle başlayan diziyi özetsiz yayınlayan Star'ım, diğer yanda 3 küsür reytingle başlayan Gülizar'a 2. bölümden 30 dakika özet dayayan Kanal D.. Mavi Top baksın da alabilirse örnek alsın biraz.Kahve Dünyası mı bura o da mı yerleştirme yapmış.
Mavi Top demeyi bırakır mısın, kışkırtıyorsun beni.Bir yanda 10 reytingle başlayan diziyi özetsiz yayınlayan Star'ım, diğer yanda 3 küsür reytingle başlayan Gülizar'a 2. bölümden 30 dakika özet dayayan Kanal D.. Mavi Top baksın da alabilirse örnek alsın biraz.@Yiğitt
Mavi Top demeyi bırakır mısın, kışkırtıyorsun beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?