Zaten bitmişti sıkıntı yok.23:00'da kapattım diziyi reklam girince
Zaten bitmişti sıkıntı yok.23:00'da kapattım diziyi reklam girince
Reytingler fena çuvallamışZaten bitmişti sıkıntı yok.
Bu dizinin öyle her bölüm sabit bir izleyici kitlesi yok zaten düşmesi normal. Sadece bu bölüm düşmesini beklemiyordum ama SAK 53. kez hastanede geçen bir bölüm yapınca AB'den biraz izleyici çalmış. Gelecek hafta yine yükselir.Reytingler fena çuvallamış
Uyyyyy bu da kudurmus 😱Gizem de çok iyi bu aralar
@vadikızı izlemiyor ki
Alışkanlıktan.@vadikızı izlemiyor ki
Alışkanlıktan.Seni de bekliyoruz yeni bölüme ama bu akşam Galatasaray maçı yüzünden yine düşer büyük ihtimalle.
Maç hangi kanaldaAlışkanlıktan.Seni de bekliyoruz yeni bölüme ama bu akşam Galatasaray maçı yüzünden yine düşer büyük ihtimalle.
Sanırım Digiturk’teki spor kanalında. Geçen sene maçlardan kötü etkilenmişti. Gerçi sadece 45 dakika çakışacak ama yeter de artar bile.Maç hangi kanalda
Bahanen de hazırSanırım Digiturk’teki spor kanalında. Geçen sene maçlardan kötü etkilenmişti. Gerçi sadece 45 dakika çakışacak ama yeter de artar bile.
Bahane değil gerçekler. Yarın 10.00'dan sonra da gerçekleri göremeyenlerin gözüne sokacağım. O yüzden gelecek haftaya odaklanalım.Bahanen de hazır
5 alamaz mıBahane değil gerçekler. Yarın 10.00'dan sonra da gerçekleri göremeyenlerin gözüne sokacağım. O yüzden gelecek haftaya odaklanalım.
Sorgu memuru gibi başlama sen de. Bence alır ama belli de olmaz.5 alamaz mı
Sanki çok seyircisi varmış gibi bir de hemen reklama giriyor bu özgüveni nerden geliyorSorgu memuru gibi başlama sen de. Bence alır ama belli de olmaz.Bölüm başlar başlamaz reklama girmese iyiydi ama.
Nazlı'ya yumruk attığında içim rahatladı resmen.Kumsal'ın bekar Necmiye'yi güvercine benzetmesi sahnesi koptum orada
Gizem'in organik takıntısı da süperdi. Tavukları 4 ayaklı sanması falan süperdi
İlayda kıskançlıktan ölüyor ve o surat ifadeleri mükemmel ya oldukça fenomen olabilecek bir karakter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?