bende basladım diziye
Beni etiketleyince pazar yayınlanacağına dair bir şey sandım.
Ben Star'la arasında fark göremedim. Neyse gelecek hafta daha detaylı incelersin.Gördüm demin rengi çok cırtlak duruyor yakışmamış TV8'e.
Ben Star'la arasında fark göremedim. Neyse gelecek hafta daha detaylı incelersin.
Bunu da mı telefondan yazdın.Bölüm frakmanı yok ortada neyi bekliyoruz.
Bunu da mı telefondan yazdın.TV8 hala Kızım'ı tanıtıyor yarın akşam yeni fragman çıkar ve ona yoğunlaşırlar diye düşünüyorum.
Hatalarını düzelte düzelte bana da çalışma oluyor.Haha bilerek yazdım içün gibi böyle konuşmayı seviyorum sıkıldım kurallardan.
Alara ve İlayda’nın babası Levent Çıkrıkçıoğlu, Alara ile gittiği Karadeniz gezisinden kızların manevi ablası Kumsal ile birlikte döner. 10 yıl önce zor kurtuldukları Kumsal’ın eve tekrar dönmesi ile kızların hayatı karışır. Levent Çıkrıkçıoğlu’nun gelişi, Özpamuk Ailesi’nin tatilini yarıda kesip dönmelerine sebep olacaktır. Ofis çalışanlarının tatil rehavetiyle karşılaşan Levent, Cengiz’e zor zamanlar yaşatacaktır.
Yaz başında İlayda ile olan düğününden kaçan Ozan, Melike ile gizli gizli görüşmektedir. Fakat Ozan’ın yasak olan her şeye zaafı İlayda’nın da ona yasak olmasıyla tekrar ona ilgi duymasına sebep olacaktır. Ofiste yeni çalışmaya başlayan Nazlı’nın da Ozan’a yasak olması, işleri iyice karıştıracaktır.
Şennur’un Talip ve Yıldız’a ev almak için kredi almak istemesi ama kefil olarak Yaşar’ı seçmesi, Yaşar’ın kefillik fobisiyle birlikte ilginç sonuçlar doğuracaktır.
O kafe vardı geçen sezon. Gündüz Sensürüver şoförlüğü yaptığında oradan müşteri almıştı 1-2 kez. Ama 2. resimdeki kış bahçesi yeni.Yeni kafe gelmiş avm platosu iptal mi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?