O kutlu gün geldi demekYorum konusu TV8 bölümüne taşındı.
O kutlu gün geldi demekYorum konusu TV8 bölümüne taşındı.
Taşınması gerekiyordu hallettik o kadar büyük bir şey değil. Çatlamanı görmek için sabırsızlanıyorum.O kutlu gün geldi demek
Sonunda Tv 8 de gördükTaşınması gerekiyordu hallettik o kadar büyük bir şey değil. Çatlamanı görmek için sabırsızlanıyorum.
Barajınız 1 reyting sonuçta 0 a düşmesin yeterDaha çok göreceksin.
Şu kareye bak da çatla. Bomba gibi geliyoruz.Barajınız 1 reyting sonuçta 0 a düşmesin yeter
Şu kareye bak da çatla. Bomba gibi geliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 61533
Bununla ilgili sen hiç yorum yapmadın bu arada.@xBUGRAx
Yaşar, ailesi ve Talip de sosyetik giyinmiş bu sefer nesi aynı. Gerçi geçen sezon afişi için koca kasrı kapattıklarını düşününce stüdyoda çekilmesini garipsedim ama neyse.Aynı yine neden kırmızı giyindiler ki.
2. bölüme konuk olacakmış yazıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. Sen Yıldız'ı seversin o yüzden kesin izleyeceksin.Yıldız Tilbe mi geliyormuş diziye.
Yıldızlı sahneye bakarım2. bölüme konuk olacakmış yazıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. Sen Yıldız'ı seversin o yüzden kesin izleyeceksin.
Her sahnede yıldız var o yüzden hepsine bakarsın.Yıldızlı sahneye bakarım
TV8 soğuttuHer sahnede yıldız var o yüzden hepsine bakarsın.
Ranini teyze pazar olabilir demiş eski gününde kalırsa görürsün tutar mı tutmaz mı.TV8 soğuttuzaten tutmayacak bence.
Pazar olursa da Elimi Bırakma var şimdilik.Ranini teyze pazar olabilir demiş eski gününde kalırsa görürsün tutar mı tutmaz mı.
Boşver TRT dizisini. AA'nın fragmanından zaten bir şey anlaşılmıyor sen en iyisi buradan şaşma.Pazar olursa da Elimi Bırakma var şimdilik.Sonrasında da Ağlama Anne olabilir.
meryoşumla ozan iyi ikili onlara ayrı romantik komedi yapılsınBayılsın da bi daha kalkamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?