PuhuTV Jet Sosyete - Dizi Yorumları

Allah'ın varoşları hayatlarında ilk defa aspiratör görüp patlatmışlar hesap soruyorlar bir de.
Nedense sinir oldum.
Bir de o kadar küfür ettikten sonra Melike ve Berk ayrılır sanmıştım yeni bölümde de varmış. Gerçi Sarp’ı yakışıklı diye yutturuyorlar en azından gerçeği sezon sonuna kadar kalsın.

Oyuncular için Beyaz Show'a bakıyorum biraz. Ay bu dizi az daha Top'ta olacaktı ucuz kurtulduk. Neyse ki Top ve Jet Sosyete'nin en yakın olacağı tek an bu.

Bir de Sarp eleştiriler için başlarken dayağımızı yedik bekliyorduk falan dedi. Oyuncular da mı böyle bir şey olacağını tahmin etti yani garip geldi.
Beyaz da biraz şey başlamıştı dedi kendine baksın o.

@xBUGRAx @mrt-06

Yalan Dünya ilk bölümler de eleştirilip, kıyaslanmıştı ondan bekliyor olabilirler.

Ekiple hazırlanan video güzeldi. Çabuk yüklensin de bir daha izleyeyim.

Meğer Şennur en baştan belliymiş hatta Hasibe onun için anlaşmış sonradan Pelin'i de oynamış. Gerçi sen de izliyorsun bir daha niye burdan söylüyorum anlamadım.

😱 Yok kapamıştım reklamdan sonra.
Şaşırdım ama iyi olmuş iki rol de tek başına az gelirdi Hasibe'ye.

Önceki bölüme göre bir tık geride olsa da iyi bölümdü. Fikret iyi bir karakterdi daha uzun kalabilirdi. Yıldız'ın düğünü olursa gelir belki. Melike'yi tamirciye yamamaya çalışması ve Yaşar'a laf sokması güzeldi. Gizem'in yaşlılık tribine girmesi, son sahnede tam olayı çözdü derken olayı ilaç sektörüne bağlaması, Şennur'un Yıldız'a tuzak kurması, Ozan ve Gündüz'ün korkak halleri güldürdü. Raporları karıştırma klişesine girilmemesi de iyi oldu.

Bir de şöyle bir yarışma varmış. Bence evde unuttu en son Gizem'e vermişti o da doya doya harcayıp eve getirmiştir.

https://twitter.com/x/status/993210170456059904