'Jet Sosyete' Bu Hafta Yok!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,633
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
PuhuTV'de izleyici ile buluşan 'Jet Sosyete'de sürpriz gelişme!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerini Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren, Ayşenil Şamlıoğlu’nun paylaştığı yapım bu hafta ekrana gelmeyecek. Yapım 27 Aralık Cuma günü 'Yılbaşı Özel' bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

Jet Sosyete, yılbaşı özel bölümüyle 27 Aralık Cuma 20.00’de PuhuTV’de!

• Harika
Reactions: Çiğdem
Konuya girmeden kesin 'yılbaşı özel' bölümü olacak diye yoktur diyecektim, doğru tahmin etmişim. :D Güzel sürprizleri olur, iyi isimleri konuk eder. (Aklıma Beyaz geldi. :X)

@xemrexxx yıl sonuna kadar 11 bölüm dediği için ara bekliyordum da geçen hafta fragman perşembe günü çıkınca yine anca yetiştirmişlerdir diye düşündüm. :A

Neyse yılbaşı özele (ve aynı zamanda 50. bölüme) yakışacak sürprizler bekliyoruz. Mesela bir Binnur Kaya'dır, olmadı bir Demet Evgar'dır. Ay iyice kuduruyorum meraktan. :Z

• İlginç
Reactions: xemrexxx
@xemrexxx yıl sonuna kadar 11 bölüm dediği için ara bekliyordum da geçen hafta fragman perşembe günü çıkınca yine anca yetiştirmişlerdir diye düşündüm. :A

Neyse yılbaşı özele (ve aynı zamanda 50. bölüme) yakışacak sürprizler bekliyoruz. Mesela bir Binnur Kaya'dır, olmadı bir Demet Evgar'dır. Ay iyice kuduruyorum meraktan. :Z
kudurmakta @serhatt la @Çiğdem i geçicen sen de iyice aştın 😱

gece gece üstüne saldırtma şunu :A
@Aserat Zıbarmıs @xemrexxx i onun peşine takmıştım rapor veriyor :A :A :A
s-36e2c0967a6484752912615a2d9e16eba1a22b11.webp

• Güldürdün
Reactions: serhatt