Jennifer Lawrence'dan Yeni Film Müjdesi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Açlık Oyunları filmi ile yıldızı parlayan ardından geçen sene Silver Linings Playbook filminde canlandırdığı Tiffany karakteri ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan Jennifer Lawrence projelerine dur durak bilmeden devam ediyor.

İlerleyen aylarda yeni filmleri The Hunger Games: Catching Fire, American Hustle ve Serena'nın vizyona girecek olan başarılı aktris Jennifer Lawrence daha önce birlikte çalıştığı Gary Rose'un yeni filminde rol alacak.

Açlık Oyunları'nın ilk filminin yönetmeni Gary Rose, John Steinbeck'in yazdığı Cennetin Doğuşu (East of Eden) romanını sinemaya uyarlayacak.

Roman daha önce 1955'te sinemaya uyarlanmış ve başrolü James Dean oynamıştı.

awww.dipnot.tv_wp_content_uploads_2013_02_GMfJT8araMOl.jpg

Ekli dosyalar

• awww.dipnot.tv_wp_content_uploads_2013_02_GMfJT8araMOl.jpg
    awww.dipnot.tv_wp_content_uploads_2013_02_GMfJT8araMOl.jpg
    49.3 KB · Hit: 770
İyi işlerde rol alan birisi.Muhtemelen yine iyi bir film olacaktır.Ama izlemem. :D

Filmle ilgili yorum yapmam için çok erken. :D
Açlık Oyunları ergenimsi kalıyor diğer filmlerinin yanında. Keşke 3. kitabı 2 bölüme ayırmasalardı. :/
Jennifer-Bradley ikilisi ne çok filmde rol aldılar yahu? Silver Linings Playbook, American Hustle, Serena.
Bu arada Serena'yla ilgili hiç haber yok, nedense. :(

Filmle ilgili yorum yapmam için çok erken. :D
Açlık Oyunları ergenimsi kalıyor diğer filmlerinin yanında. Keşke 3. kitabı 2 bölüme ayırmasalardı. :/
Jennifer-Bradley ikilisi ne çok filmde rol aldılar yahu? Silver Linings Playbook, American Hustle, Serena.
Bu arada Serena'yla ilgili hiç haber yok, nedense. :(
Serena ertelenir bence, 2014'e kalır.
Açlık Oyunları öyle gerçekten, tek filmde kalaydı iyiydi. :(

Serena ertelenir bence, 2014'e kalır.
Açlık Oyunları öyle gerçekten, tek filmde kalaydı iyiydi. :(

Ben de öyle düşünüyorum aslında. Çünkü 3 filmin ardı ardına giriyor olması, izleyici de bir nevi "yine mi Hülya Avşar!" etkisi yaratabilir. :D
Tek filmde kalamazdı. Çünkü ilk filmdeki hikaye 2. filme bağlanacak. :) Eğer senin dediğin Jennifer'ın tek filmde bırakmasıysa, bence saygısızlık ve kendini beğenmişlik olurdu. :)

Ben de öyle düşünüyorum aslında. Çünkü 3 filmin ardı ardına giriyor olması, izleyici de bir nevi "yine mi Hülya Avşar!" etkisi yaratabilir. :D
Tek filmde kalamazdı. Çünkü ilk filmdeki hikaye 2. filme bağlanacak. :) Eğer senin dediğin Jennifer'ın tek filmde bırakmasıysa, bence saygısızlık ve kendini beğenmişlik olurdu. :)
Orası öyle tabii ki sözleşme imzaladıktan sonra bırakamazdı da yani zamanında tek film olarak anlaşılsa fena olmazdı. Neyse çok da kötü değil oynaması zaten Oscar alarak ergen oyuncusu olmadığını çoktan kanıtladı. :):)

Orası öyle tabii ki sözleşme imzaladıktan sonra bırakamazdı da yani zamanında tek film olarak anlaşılsa fena olmazdı. Neyse çok da kötü değil oynaması zaten Oscar alarak ergen oyuncusu olmadığını çoktan kanıtladı. :):)

Yalnız ergen filmi diye de ezmeyelim. 😡 Konusu farklı ve güzeldi. :D

Bence de fena değildi ama bu tarz filmleri daha çok ergenler izliyor kabul edelim. :D Mesela Harry Potter'ı da çok severim ama o da öyle. :D

Kabul ediyorum. :D Filmi "Peeta(?) çoh dadlu" diye özetleyenler bile var. :(
Ben Harry Potter'ı izlemek istiyorum ama neredeyse etrafımdaki ergenlerin hepsinin seriyi 2-3 kez bitirmesi ve serinin çok uzun olmasından dolayı izlemiyorum. :D