Jennifer Lawrence'a Homeland Spoiler'ı Şoku!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,354
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Geçtiğimiz hafta düzenlenen SAG ödülleri gecesinde ünlü sinema oyuncuları ve dizi oyuncuları bir araya geldi. Gecenin en dikkat çekici anlarından biri ise Jennifer Lawrence ile Damian Lewis'in tanışması sırasında yaşandı.

Dizinin büyük hayranı olan fakat henüz ikinci sezonda olan Lawrence, muhabirin 3. sezon sonu hakkında spoiler vermesi sonucu şok yaşadı. Bu durum garip anlara sahne oldu. İşte o anlar:

(Homeland 3. sezon sonuna dair spoiler içerir)

@Forumdash

Geçmiş olsun ablamıza
ben de Breaking Bad spoiler ı yemiştim
(

Geçmiş olsun.
Ben TWD'i izlemeden her şeyini biliyordum.

hahaha sunucuda olayın gazına geldi
roportaj başinda 2:sezondayım diyor ya

Yazık olmuş Jennifer'ıma.

hahaha sunucuda olayın gazına geldi
roportaj başinda 2:sezondayım diyor ya

sessiz çarli çaplin filmi izler gibiyim alt yazı olsada bizde bişey anlasak kadın niye körebe oyununda ebe olmak istiyor o kısmı anlamadım

sessiz çarli çaplin filmi izler gibiyim alt yazı olsada bizde bişey anlasak kadın niye körebe oyununda ebe olmak istiyor o kısmı anlamadım
dialogu tam anladiğimdan değil tabii de sanırım diziyi çok sevdiğinden adamı görunce heycanlanıyor
sende izlesen şu diziyi adam döktürüyor(du)

dialogu tam anladiğimdan değil tabii de sanırım diziyi çok sevdiğinden adamı görunce heycanlanıyor
sende izlesen şu diziyi adam döktürüyor(du)

izlemek istedim ama dizimag sitesinde yoktu izleyememiştim sanırım cnbc-e veriyor ordanda hiç bir dizi izlemem sansür var ?

izlemek istedim ama dizimag sitesinde yoktu izleyememiştim sanırım cnbc-e veriyor ordanda hiç bir dizi izlemem sansür var ?
TV2 veriyor oda dublajlı
gecen rast geldim dublaj hiç rahatsız edici değildi.Bakarız bir site sıkıntı yok

Dublaj daha kötü ya!Adamların konuşmalarına bakarken diziye konsantre olamıyorum.

aynı şeyi ben alt yazıda yaşıyorum ama zamanla alıştım artık alt yazıyı takip ederken kim konuşuyor o kısmı kaçırıyordum ama pratik yapa yapa alışıyor insan

aynı şeyi ben alt yazıda yaşıyorum ama zamanla alıştım artık alt yazıyı takip ederken kim konuşuyor o kısmı kaçırıyordum ama pratik yapa yapa alışıyor insan
Sen ne diyorsun ben alt yazı okumaktan ingilizcemi geliştirdim.