Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk (2016-2020) | 3. Sezon

Meryem yok ki o Muhteşem Yüzyıl’daydı. Kösem’in birinci sezonunda Beren Saat, ikinci sezonunda Nurgül Yeşilçay var :A

Jenerik biraz ekstra kaçıyor sanki, sonuçta hem jenerikte hem en özlenilen dizide aynı dizileri ankette oylayacaz :A Zaman kaybı biraz :A Çok geniş zamanımız varsa okey :A Ekim’de başlayabilsen olabilirdi :A

Hadi bakalım sen bilirsin o zaman, diğer etkinliği de bekliyoruz :A
Kösem detayını okumamışım :A
Bugün çok yoruldum, kafam yorgun. Ne desem yalan olur :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Kösem detayını okumamışım :A
Bugün çok yoruldum, kafam yorgun. Ne desem yalan olur :A
Sonradan tekrar okur, anlarsın :A Yorgun Dosi’ye çok yüklenmiş olduk :A

Sen bana bakma ve nasıl istiyorsan öyle yap. ‘Jenerik’ de yılların etkinliği, haftada 1 gayet güzel olur :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Sonradan tekrar okur, anlarsın :A Yorgun Dosi’ye çok yüklenmiş olduk :A

Sen bana bakma ve nasıl istiyorsan öyle yap. ‘Jenerik’ de yılların etkinliği, haftada 1 gayet güzel olur :A
O zaman anketsiz sadece bilgi içerikli bölümler olsun.
Ortasını bulduk böylelikle :A

• Harika
Reactions: Bully
Önerilerin için teşekkür ederim :Z

Yok ben öncesindede bunu yapıp sonra En Özlenilen Diziye geçiş yapıyordum. Bu kez 2020 kuralına daha dikkatli davranıp direk etkinliğe geçince işimi kolaylaştırıyorum.
Dediğin gibi illaki 2021 vardır. Jenerikleri paylaşmaya başladığımda başlangıç ve final detaylarına yer vereceğim. Orada farkedip listeden çıkarırım.

Tam hayret @Bully nasıl Medceziri kaçırmış diyordumki 2015’te bitmiş yani bir önceki etkinlikte yarışmış :A
En Özlenilen Dizi’ye geçiş yaptığımızda belli bir süremiz daha olur unutulanları eklemek için.

Aynen çok fazla ara koymuşum :A zamanında çok etkinlik yaptık sıra gelmedi hem böylelikle 2020 dizileride eski dizi olmuş oldu bu vesileyle :A
Ben önceki etkinliğe bakmadan 2015'ten itibaren final yapanlar olarak düşünmüştüm. Erkenden elenmiş olmalı, hatırlayamadım hiç Medcezir'i. :A

• Güldürdün
Tüm dizilerin jeneriklerini bir taslakta hazırladım. Çoğu jenerik yerine jenerik müziği. Bazılarıda sadece YouTube’da gösteriliyor. Olduğu kadar artık.

Diziler hakknda bilgi yazma kısmı üşendirmese çoktan konuyu açmıştım :A @Bully

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Tüm dizilerin jeneriklerini bir taslakta hazırladım. Çoğu jenerik yerine jenerik müziği. Bazılarıda sadece YouTube’da gösteriliyor. Olduğu kadar artık.

Diziler hakknda bilgi yazma kısmı üşendirmese çoktan konuyu açmıştım :A @Bully
Kolay gelsin, bilgi kısmı yorucudur doğru :A O kadar dizi için cümle kurmak zor iş :A

Bu arada daha dizi önerisi yapabiliyor muyuz? :A Benim aklıma geldi birkaç tane iyi dizi

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Yok daha önermem :A Başka efsane dizi kalmadı artık zaten :A

Aşk ve Mavi listede olsun ister misin? :A

Burada olmasada etkinlikte yarışmalı tabiki :A

Burada olmayıp da etkinlikte yarışılabiliyor demek iyiymiş :A

Bu bir program. İsteneni yapabiliriz ama etkinlikte olanlar mecburiyetten olmalı tabiki, en favori şarkı gibi düşün :A
Hasibe :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor