Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk (2016-2020) | 3. Sezon

Ben daha ilkin favorim Suskunlar ama favoriler başka demişim. Çok umutlu değilmişim ama kazandı :A
Dahil derken yani konuları açmak istersen demek istedim :A

İlk etkinlik 1 oy ile belirlenmişti…

Bu arada aklımda bir etkinlik daha var. Onada elbet sıra gelecek :A :A (belki ilk onu başlatırım)
Suskunlar büyük sürpriz yaptı, helal olsun :A Hayat Bilgisi tarafındaydık, 1 oyla yendi Avrupa Yakası’nı :A

Zorlanırsan ve yorulursan açarım konu, bakarız duruma :A

Vay bir etkinlik daha demek :A Heyecanla bekliyoruz onu da :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Suskunlar büyük sürpriz yaptı, helal olsun :A Hayat Bilgisi tarafındaydık, 1 oyla yendi Avrupa Yakası’nı :A

Zorlanırsan ve yorulursan açarım konu, bakarız duruma :A

Vay bir etkinlik daha demek :A Heyecanla bekliyoruz onu da :A
Zorlanma yorulma olmasa yapmayacaksın yani, peki tamam kendim yaparım hep. Zaten yavaş ilerleyeceğimiz için yorulmam :A

O etkinlik popüler bir etkinlik :A
------

Yazabilmek için hangi dizi ne zaman bitmiş ona bakarak yazdım. 😅😂 Al sana uzun açıklama. 😁
Seni yorduk kusura bakma, hem açıklama yüzünden hem de araştırırken yorduk :A

Zorlanma yorulma olmasa yapmayacaksın yani, peki tamam kendim yaparım hep. Zaten yavaş ilerleyeceğimiz için yorulmam :A

------

Seni yorduk kusura bakma, hem açıklama yüzünden hem de araştırırken yorduk
Hem bana hem Bully'e taş atıldı. 😂😅

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Zorlanma yorulma olmasan yapmayacaksın yani, peki tamam kendim yaparım hep. Zaten yavaş ilerleyeceğimiz için yorulmam :A

Bully ile yürüteceğiz diye bir şey yazmadın, bana önden bir şey demedin? :A Ben bu etkinlikler senin diye düşündüm o yüzden :A Ben konu açacaksam önden konuşmamız gerekirdi sanki :A Sen de plansız gidiyorum dedin gerçi az önce :A

Yardıma ihtiyacın olursa burdayım tabii ki biliyorsun :A

Bully ile yürüteceğiz diye bir şey yazmadın, bana önden bir şey demedin? :A Ben bu etkinlikler senin diye düşündüm o yüzden :A Ben konu açacaksam önden konuşmamız gerekirdi sanki :A Sen de plansız gidiyorum dedin gerçi az önce :A

Bu o bildiğimiz birinciyi seçtiğimiz bir etkinlik değil ama :A
Bu patenti bende olan bir etkinlik evet ama daha önce alanlarda olmuştu. Çok sevdiği dizi hakkında muhakkak açmak istediğini belirten arkadaşlarımız olmuştu :A
Ama neyse ben yaparım konu kapandı :A
Bana isabet etti. 😂 Ama Bully ısrarlı şekilde söylenmeye devam ediyor 😅
sana isabet etmesi yeterli. Bully’de ıskalanma olmuş gibi :A

Bu o bildiğimiz birinciyi seçtiğimiz bir etkinlik değil ama :A
Bu patenti bende olan bir etkinlik evet ama daha önce alanlarda olmuştu. Çok sevdiği dizi hakkında muhakkak açmak istediğini belirten arkadaşlarımız olmuştu :A
Ama neyse ben yaparım konu kapandı :A

sana isabet etmesi yeterli. Bully’de ıskalanma olmuş gibi :A
Doğru, bu öyle bir etkinlik değil :A Yine de önden söyleyebilirdin, bu konu sürpriz oldu bana. Konu açacak insanın önden bilmesi gerekir :A Herkesle aynı zamanda öğrenmez :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Hedef 12’den vuruldu gibi. İsabet etmesine sevindim :A
Bana da laf geldi. :A

Biliyorum oto sanayi de çalışmıştın sanki. :A

• Güldürdün
En Özlenilen dizide evet en büyük kriter o. İster 2000’de başlamış olsun dizi ama bitiş tarihleri aralıklardaysa dahil oluyor :A
------

Aynen öyle. Bir ara eskiden yayınlanıp 2016 ve sonrası final olan dizilerede bakmak gerekir :A
O zaman Kurtlar Vadisi Pusu'yu koyabiliriz son bölümü 2016 yazıydı :A

• Güldürdün
En Özlenilen dizide evet en büyük kriter o. İster 2000’de başlamış olsun dizi ama bitiş tarihleri aralıklardaysa dahil oluyor :A
------

Aynen öyle. Bir ara eskiden yayınlanıp 2016 ve sonrası final olan dizilerede bakmak gerekir :A
Kanıt ateş üstünde o da nerede polisiyeler hata yapıp 8 bölümde bitti diye izliyordum bir platonun kiralanması 500 Bin tl okuma fiyatı ise senaryonun 19 Dolar başka sitede yapımcı ödüyor okumak için @Dosi

• Beğendim

hatırladıklarım varda yıl tutmaya bilir diye bakarak ekleyeceğim​

Bodrum Masalı​

Aşk Laftan Anlamaz
Çatı Katı Aşk
Ramo
Kuzgun
Sefirin Kızı
Fazilet Hanım ve Kızları
Erkenci Kuş
İki Yalancı
Kuzey Yıldızı İlk Aşk
Bizim Hikaye
Gülperi

• Beğendim
2016 2020 yılları arasında izlediğim diziler arasında,

Halka
İçerde
Poyraz Karayel
Avlu
Bir Aile Hikayesi

İlk aklıma gelenler oldu.

• Beğendim
Kanıt ateş üstünde o da nerede polisiyeler hata yapıp 8 bölümde bitti diye izliyordum bir platonun kiralanması 500 Bin tl okuma fiyatı ise senaryonun 19 Dolar başka sitede yapımcı ödüyor okumak için @Dosi
Helal nerden geldi aklına.
Bu dizi başlarken Türkiye’de tatildeydim. Tweet atmıştım ve yönetmeni Abdullah Oğuz etkileşimde bulunmuştu benle :A @Bully

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Kadın
Kalk Gidelim
Jet Sosyete
(Bende biraz kopya çektim @TenTen :A )

Şu ana kadar söylenenler.

1. Kadın
  2. Kalk Gidelim
  3. Jet Sosyete
  4. Poyraz Karayel
  5. İçerde