Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk (2016-2020) | 3. Sezon - 4. Bölüm (FİNAL)

Filmin oyuncu kadrosunu biliyorum

Kapalı Çarşı biraz izlemiştim ama unutmuşum her şeyi. O şarkıları biliyorum. Zamanında çok dinlemiştim

Final bölümü hüzünlü ilerliyor
bir an önce diğer kısma geçelim artık

Reactions: 12.Adam and Bully
İnsan unutuyor valla
Eski dizilere ve şarkılara hakimsin maşallah

Sen hüzün sevmezsin, acilen gelsin o zaman diğer kısım

Reactions: Dosi
ALWAYSSSS.

Son dizisi de burda reyting alamadı ama 25 bölüm sürmüş. Aynı şekilde 20 Dakika da 25 bölüm sürmüş. Yurt dışında ilgi gördükleri için burda da devam ettirdiler muhtemelen.
Bu iki dizi hakkında bilgimi söyleyeyim.
İki dizide 25 bölüm olarak tasarlandı. Reytingleri yüksek dâhi gelse devam etmeyecekti. Tıpkı içerde dizisi gibi.

Hatta Son dizisi için, kendi internet sayfasında dizinin algoritması daha iyi anlaşılsın diye bir harita yayınlandı. Ve dizide neyin olduğuna dair olayların daha anlaşılır olması sağlandı. O dönem için Son dizisi beyin yoran bir dizi olarak yayınlandı. Ne kadar istediği oldu tartışılır.

oyle olsun be dosi 😛
bana gelince, uzuuun ^detayli mesaj diye tas atmistin...

ama @Alemdar no61.mesajda benden uzun yazmis, ona tepkin ; coook tesekkurler. 😛

@TenTen hatirladin dimi bu ^muhabbeti 😛 .

neyse . latife bir yana ,
detayli yorumunu keyifle okudum.kalemine saglik @Alemdar .

öyle bir yazmissinki bir an kendimden süphe ettim
Tas atmamisim, Tenteni seni etiket ederken rahatsiz etme suan uzun mesaj ile mesgul demisim ve senin yorum sonrasi sanada tesekkür etmisim. ayni kibarligi sana karsida yapmisim

bu arada bende detayli yorum yapmisim, benimkini neden keyifle okumadin ve belirtmedin? (simdide ben atar yapayim sen gibi
@TenTen )

Konudaki 60. mesaja gizli görüldü mü attın ? Nerede reaksiyon?

Eyvallah ustam bu akşam denizi taşırma peşindeyiz

Reactions: Dante and 12.Adam
ilk bahsettigin ''20 dakika'' dizisi , cok guzel bir projeydi. -tadinda bitmesi pasta uzeri kremasi oldu- .

son bölümden bu 4 dizi kriter disi ^kaldi @Bully
bi yandan iyi oldu. geri kalanlar yormustu nede olsa

^Kuzey Yıldızı İlk Aşk
Mucize Doktor
^Ramo
Sefirin Kızı
tuhh be bu kotu oldu.

kuzey yldizi begendigim karadeniz dizileri arasindadir...
ramo dizisi de turu dolayli eli ayagi duzgun dizilerdendi. ilk sezonu eh iste derken,
2.sezon sil bastan yapar gibi bir revizyonla ^donup ayakta kalip bayagi dikkat cekmisti .

ps ; en ozlenen diziler basligi acilirsa, 2 diziyi bu listede gormeyi cok isterim

asi dizisi ve gonulcelen dizisi .

Son düzenleme:
Reactions: Dosi and TenTen
İki dizide daha önce yarıştı. Bu kez 2016-2020 arasında final yapmış olan diziler yarışacak.

İki dizide ^daha önce yarıştı. Bu kez 2016-2020 arasında final yapmış olan diziler yarışacak.
hmm. tamamdir. ^. ben kacirmisim o zaman .

bu arada yeri gelmisken belirteyim ;

izledigim bolumlere dair yorum yazmayi ve diger izleyenlerin yorumlarini okuma beklentisiyle
-her iki dizi nin kendilerine ait ayri basliklarini- forumda aramalar da bulamamistim .

olurda bu tur actigin basliklarda bu 2 diziye denk gelirsem genel hikayelerine dair kendimce yorum eklerim diye dusunmustum. neyse. saglik olsun diyelim.

Çok eski dizilerin yorum konuları pek yok. Belirli bir sene sonrası her zaman güncel dizi yorum konuları açıldı.

Şurada bazı eski dizilere ulaşabilirsin.

Başlığı açılmamış dizileri yorumlama konumuz ise bu:

Reactions: Dante