Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk (2016-2020) | 3. Sezon - 1. Bölüm

Ne zaman dedi, bunu haberim yok vay arkadaş beni ketenpereye getirmiş. :A

İPad’den telefona mı atıyorsun ? :A Hangi kendine ?
Forumda kendime mesaj atmayı diyorum 😡
Bak Dosi ile yazıyor
IMG_5870.jpeg

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Hava atıyordu ben arada gelirim diyordu. Askerlik o kadar kolay değil, emin konuşma demiştim ama büyük konuşmuştu :A
------

Bu arada bilgileri yazarken Bir Zamanlar Çukurova’nın kriter dışı olduğunu gördüm. @serhatt sen önermiştim. Dizi 2022’de final yapmış. Bir sonraki sezona artık :A

@Bully , bakalım daha böyle ayıklanacak diziler var mı.
Diğer sezona kadaaaaarr. :(

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yok hazırlatıp kenara çekileceğim. Dm’den kendime atıyorum. Telefondan yapmamak için kendim için önlem almam gerekiyor :A
Haftada 2 olarak ilerlemeyi düşünüyorum. Kasım bitmeden bitsin. Sonrasında belki aklımda olan etkinliği araya sıkıştırıp sonra en Özlenilen diziyi Ocak ayına atabilirim.

Hava atıyordu ben arada gelirim diyordu. Askerlik o kadar kolay değil, emin konuşma demiştim ama büyük konuşmuştu :A
------

Bu arada bilgileri yazarken Bir Zamanlar Çukurova’nın kriter dışı olduğunu gördüm. @serhatt sen önermiştim. Dizi 2022’de final yapmış. Bir sonraki sezona artık :A

@Bully , bakalım daha böyle ayıklanacak diziler var mı.
Hazırlatıp kenara çekilmek mantıklıymış :A Haftada 2 iyi olur :A Aklında olan diğer etkinliği hatırladım, aylar önce bahsi geçmişti :A

Ayıklanacak dizileri genel yorum konusunda yazmıştım, Çukurova da onlardan biri evet :A 5 tane daha ayıklanacak dizi olması lazım, sen zaten fark edersin :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Hazırlatıp kenara çekilmek mantıklıymış :A Haftada 2 iyi olur :A Aklında olan diğer etkinliği hatırladım, aylar önce bahsi geçmişti :A

Ayıklanacak dizileri genel yorum konusunda yazmıştım, Çukurova da onlardan biri evet :A 5 tane daha ayıklanacak dizi olması lazım, sen zaten fark edersin :A
Dizilerin ismini de mi yazmıştın? (b)
Bakmam gerekiyor, ayrıca tüm önerenleri listeye aldım umarım. Unutulan olursa etkinliğe katarız :A

Bu arada aylar önce bahsettiğim neydi hatırlamıyorum ama sanmıyorum o olduğunu çünkü geçen hafta fikir geldi aklıma :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Dizilerin ismini de mi yazmıştın? (b)
Bakmam gerekiyor, ayrıca tüm önerenleri listeye aldım umarım. Unutulan olursa etkinliğe katarız :A

Bu arada aylar önce bahsettiğim neydi hatırlamıyorum ama sanmıyorum o olduğunu çünkü geçen hafta fikir geldi aklıma :A
Dizilerin ismini de yazdım, bakarsın :A Tüm önerilenleri listeye aldın, onu da kontrol ettim :A

Benim aklıma Yeşilçam gelmişti :A Fikir geçen hafta geldi aklına demek, acaba ne :A

• Güldürdün
Dizilerin ismini de yazdım, bakarsın :A Tüm önerilenleri listeye aldın, onu da kontrol ettim :A

Benim aklıma Yeşilçam gelmişti :A Fikir geçen hafta geldi aklına demek, acaba ne :A
Benimki müzik ile alakalı.

O bahsettiğinin bir konsepti vardı bir ara yaparız dediğimiz ama şimdi üst üste yapıp bunalmak istemiyorum :A

• Güldürdün
Benimki müzik ile alakalı.

O bahsettiğinin bir konsepti vardı bir ara yaparız dediğimiz ama şimdi üst üste yapıp bunalmak istemiyorum :A
Bi ara ‘yaparız’ dediğimizi hatırlıyorsun, iyi bari :A Aynen üst üste çok bunaltır :A

Müzik konusunda Serdar Ortaç Proje albümünü konuşmuştuk, o değil dimi? :A Gerçi yeni fikir dedin :A

• Güldürdün
Bi ara ‘yaparız’ dediğimizi hatırlıyorsun, iyi bari :A Aynen üst üste çok bunaltır :A

Müzik konusunda Serdar Ortaç Proje albümünü konuşmuştuk, o değil dimi? :A Gerçi yeni fikir dedin :A
Doğru benim daha proje albüm olayımda vardı :F

Bende fikir çok ama o değil aynen.

Yaparız dediğim senden öncesiydi ama senlede bir şeyler yapacaktık o aklımda. Şu iki etkinlik artı En Favori Üye aradan çıksın bakarız. Diğerlerini sana paslarım :A

• Güldürdün
Doğru benim daha proje albüm olayımda vardı :F

Bende fikir çok ama o değil aynen.

Yaparız dediğim senden öncesiydi ama senlede bir şeyler yapacaktık o aklımda. Şu iki etkinlik artı En Favori Üye aradan çıksın bakarız. Diğerlerini sana paslarım :A
Benden öncesini bilmem de sanki Yeşilçam’ı birlikte yaparız diye konuşmuştuk :A Bi aratayım mesajları :A

Zaten En Favori Şarkı’yı ağırlıklı ben yaparım :A Başka etkinlikler varsa da bakılır durumlara :A Reel hayat yoğunluğu neler gösterir bilinmez :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Benden öncesini bilmem de sanki Yeşilçam’ı birlikte yaparız diye konuşmuştuk :A Bi aratayım mesajları :A

Zaten En Favori Şarkı’yı ağırlıklı ben yaparım :A Başka etkinlikler varsa da bakılır durumlara :A Reel hayat yoğunluğu neler gösterir bilinmez :A
Yeşilçam’ın farklı dalları vardı aklımda, onlardan birini demişimdir illaki :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Ben bunları oylayacağımızı düşünmüştüm :X
Oylama yapacağız. En Özlenilen Dizi olarak bulunacaklar. Bu program tanıtma programı. Hatırlatma ve detay verme ama oylama zamanı sadece isim olacak ve belki jenerik.

• Okudum
Reactions: B4RON
Bizim Hikaye dizi olarak çok beğenmesemde jeneriği çalınca çocuk gibi oluyorum nostalji işte.

@Dante sonra @TenTen ‘in bildirimlerden vakit bulursan seni konuya alalım :A
Var mı aralarında izlediklerin?

• Güldürdün
Reactions: Dante