Şu an upuzun bir yorum yazmakla meşgul gibi. Sen araya girmeOnun yerine cevap verebiliyor muyum? 😁😅 Çünkü Aşk Yeniden'i izlediğini biliyorum. 😂
Şu an upuzun bir yorum yazmakla meşgul gibi. Sen araya girmeOnun yerine cevap verebiliyor muyum? 😁😅 Çünkü Aşk Yeniden'i izlediğini biliyorum. 😂
oncelikle , cok guzel bir konu olmus . - ellerine ve emegine saglik .
vay be 😛 kalp kalp'e karsi cidden . tam yazdim yorumu ,ustune bu yorumunu okudum . tebrikler .Onun yerine cevap verebiliyor muyum? 😁😅 Çünkü Aşk Yeniden'i izlediğini biliyorum. 😂
Bildim uzun yorumuoncelikle , cok guzel bir konu olmus . - ellerine ve emegine saglik .
yarismaya varsa katilamam bastan belirteyim. anket, vs degilde ,
duz dizi yorumu dersen ;
aralarin da izlediklerim elbette var
# ask yeniden ( bastan sona leziz renkli enerjik bir diziydi.
bence , hikaye evrenine ; drami romantizm'i ~ komediyi cok dengeli ve kivamin da sentezlemislerdi . bugra gulsoy disinda ozge ozpirinci ,
tamer levent ve sema kecik icin diziye sans vermistim...
bilmem katilir misin , bu dizi de sanki herkes basroldu ;
- 59 bolum boyunca , sahneleri - tum cast, basrol ve yan rollere cok iyi paylasilmis bulmustum ,,oyle-ki , dizi den epik karakterler bile cikti ) .
# bir aile hikayesi (degeri pek gorulmemis kisa suren bir dizi)
# bodrum masali ( 42 degilde 55,60 bolum sursun istemistim. dizi oyunculuk olarak timucin esen, sevval sam icin izlemistim,, hikaye nin evreni de cok guzel bir yer de gectigin den , her bolum, izlerken , kendimi ; ver elini bodrum hype'in da buluyordum . 😛 ki , bu yonden zorlandim diye bilirim , )
sayilir mi bilmem ; ask laftan anlamaz , bizim hikaye -dizilerine- bir kac bolum bakmistim .
anne dizisi listem de halen duruyor 😅🤣. cansu dere ve vahide percin icin sans verecektim .
İptal edersen yetkilerimle geri getiririm@Dosi
evet , uzun yazdim. madem emek vermissin , karsiligiini uzun yazarak yapayim istedim .. dur iptal edeyim 😛
Ahahahha. Çok iyi. 😅😅İptal edersen yetkilerimle geri getiririm
rica ederim .Öncelikle yorumun için teşekkürler.
hmm. bak bu duruma bi tik sasirdim diyebilirim. ^zaman olarak .Aşk Yenidene ^yakın zamanda bakmıştım bende.
hmm. ^ask baslangic acilimli ^cokca dizi oldugun dan bunu kacirmisim .2-3 dizi hariç hepsine hakimim. Aralarında en severek izlediğim Aşk ve Mavi oldu
Paylaştığım linke tıklayıp ana konuyu incelemeni tavsiye ederim.rica ederim .
hmm. bak bu duruma bi tik sasirdim diyebilirim. ^zaman olarak .
arada bir ozellikle yaz tatilleri surecince acip izlenecek (bence kult) leziz bir aile dizisi . her jenerasyonu kavrayan renkli bir yazilimi ve karakterleri var .
-goreceli elbette-.
hmm. ^ask baslangic acilimli ^cokca dizi oldugun dan bunu kacirmisim .
gerci ,ekledigin kunye de ^kadro da kimseyi tanimiyorum dersem, darilmazsin dimi,belki baska diziler de denk gelmisimdir,ama isim olarak hafizam da bulamadim.
sayet , ileri de , olur da farkli yillarin benzer basligi acilir,
senden/sizden ''2 diziye dair'' rica istegim olabilir simdiden onden belirteyim istedim 😛
asi dizisi ve gonulcelen.
bu dizilerin forumda kendi basliklarini aradim bulamadim.
diziye dair yorumlar okumayi/eklemeyi dusunuyordum.
neyse. bu da boyle bir ani'm dir . araya ilistireyim dedim .
@TenTen
Hasibe ‘de Veliaht dizisinde oynuyor.Paylaştığım linke tıklayıp ana konuyu incelemeni tavsiye ederim.
Jeneriklerle geçmişe yolculuk genel yorum konusu
Aşk ve Mavi’ye gelince , dizide Emrah’da oynadı. Onu tanırsın en azındanayrıca usta oyuncular Kenan Bal, Işıl Yücesoy’u tanımamış olmanada şaşırdım.
Dizi çoğunlukta eğlenceliydi, ondan dolayı izlemiştim. Can Borcu dizisinde oynayan Cüneyt Mete (Yaşar) onun adınıda belirtmişim.
Paylaştığım linke tıklayıp ana konuyu incelemeni tavsiye ederim.
^Aşk ve Mavi’ye gelince , dizide Emrah’da oynadı. Onu tanırsın en azındanayrıca usta oyuncular Kenan Bal, Işıl Yücesoy’u tanımamış olmanada şaşırdım.
Dizi çoğunlukta eğlenceliydi, ondan dolayı izlemiştim. Can Borcu dizisinde oynayan Cüneyt Mete (Yaşar) onun adınıda belirtmişim.
Tamam bu da benim hatam olsun, diğer konuda @TenTen buradada ben suçluyuz. Sen masumsun her iki konuda da^ask olsun bana.cidden kunye mesaj da kadro da emrah'i nasil gorememisim suan kendime guluyorum
ama cidden kunye de ^ben ilk ,burcu ve keremcem'i gordum .
isin ilginc'i , 1-74 , 75-78 gibi rakamlari gorunce manken model uzunlugu sandim .gectim .
sende hata sayilarla kafami karistirdin .
can borcu demeyazik oldu diziye . ciftlerin uyumu izlemesi keyifliydi.
yeni bir proje de tekrar bir arada gormek isterim sahsen.
@TenTen , @serhatt , @Bully , @Emre Ozansoy , @12.Adam , @The_Erinch , @Mehmet Can , @Alemdar
Hasibeni kızı Pembe’de oynuyor VeliahttaHasibe ‘de Veliaht dizisinde oynuyor.
baktim az once. tesekkur ederim.Paylaştığım linke tıklayıp ana konuyu incelemeni tavsiye ederim.
Halkabaktim az once. tesekkur ederim.
o liste de 12 diziyi izlemisim. diger geri kalanlarin dan bazilarin ilk bolumlerine bakip , sonra bi ara izlerim diye not etmisim . ornk ; cesur ve guzel, halka,poyraz k, vb .
@TenTen
@TenTen 'e az once guller gunahlar basliginda da dedigimi burada sana ve yine ona yineliyeyim ; 😛 .Tamam bu da benim hatam olsun, diğer konuda @TenTen buradada ben suçluyuz. ^Sen masumsun her iki konuda da
sayi mayi , latife yaptik , lafi okkali yedik iyi mi @TenTenOnlar yer aldıkları bölümlerdi. Bir dizi konusunda ne diye boyları yazayım
bunu yazdin,Bu arada ben dizinin çekildiği konağı ziyaret ettim, odadaki koltuklarda oturdum. O derece hakimim diziye yani
------
Benim stilim böyle, laf çarpması gibi oluyor geneldesayi mayi , latife yaptik , lafi okkali yedik iyi mi @TenTen😅
bunu yazdin,
sunu hatirladim ;
ikinci bahar izleyicileri de samatya 'ya gidip yemek yiyorlar dizinin cekildigi meshur mekan da .
dizilerle ozdeslesmis mekan,yer vs durumu bir zaman dan sonra nostaljiye zaman tuneline evriliyor .
eski kult diziler sayesin de guzel yerler de kesfetmedik degil
Veliaht’ta hangi karakter ?Tamam bu da benim hatam olsun, diğer konuda @TenTen buradada ben suçluyuz. Sen masumsun her iki konuda da
Onlar yer aldıkları bölümlerdi. Bir dizi konusunda ne diye boyları yazayım
Bu arada ben dizinin çekildiği konağı ziyaret ettim, odadaki koltuklarda oturdum. O derece hakimim diziye yani
------
Hasibeni kızı Pembe’de oynuyor Veliahtta
En önemli ikili izlenmemiş enteresan. Türkiye tarihinde yerini almış diziler. Seni düşününce garip geldi. 👀🧐halka,poyraz k,
Zafer ile film izleyip onla ilgilenen evin çalışanı.Veliaht’ta hangi karakter ?
Muradına da erdi , yakında hamile kalır.Zafer ile film izleyip onla ilgilenen evin çalışanı.
o kadar hakim degilim, birakali cok oldu diziyi. En son masum masum takiliyorlardiMuradına da erdi , yakında hamile kalır.
halka'nin tvde yayinlandigi donem -arkadaslarla ^tatile gitmistim .En önemli ikili izlenmemiş enteresan. Türkiye tarihinde yerini almış diziler. Seni düşününce garip geldi. 👀🧐
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?