Forumda kendime mesaj atmayı diyorum 😡Ne zaman dedi, bunu haberim yok vay arkadaş beni ketenpereye getirmiş.
İPad’den telefona mı atıyorsun ?Hangi kendine ?
Bak Dosi ile yazıyor
Forumda kendime mesaj atmayı diyorum 😡Ne zaman dedi, bunu haberim yok vay arkadaş beni ketenpereye getirmiş.
İPad’den telefona mı atıyorsun ?Hangi kendine ?
Tmm, tmm anlaşıldı. Hemen kızardın tmm tmm tansiyonun çıkacak.
Diğer sezona kadaaaaarr.Hava atıyordu ben arada gelirim diyordu. Askerlik o kadar kolay değil, emin konuşma demiştim ama büyük konuşmuştu
------
Bu arada bilgileri yazarken Bir Zamanlar Çukurova’nın kriter dışı olduğunu gördüm. @serhatt sen önermiştim. Dizi 2022’de final yapmış. Bir sonraki sezona artık
@Bully , bakalım daha böyle ayıklanacak diziler var mı.
Zaman çabuk geçiyor. Buralardaysak çok ara koymam bu kezDiğer sezona kadaaaaarr.
Yok hazırlatıp kenara çekileceğim. Dm’den kendime atıyorum. Telefondan yapmamak için kendim için önlem almam gerekiyor
Haftada 2 olarak ilerlemeyi düşünüyorum. Kasım bitmeden bitsin. Sonrasında belki aklımda olan etkinliği araya sıkıştırıp sonra en Özlenilen diziyi Ocak ayına atabilirim.
Hazırlatıp kenara çekilmek mantıklıymışHava atıyordu ben arada gelirim diyordu. Askerlik o kadar kolay değil, emin konuşma demiştim ama büyük konuşmuştu
------
Bu arada bilgileri yazarken Bir Zamanlar Çukurova’nın kriter dışı olduğunu gördüm. @serhatt sen önermiştim. Dizi 2022’de final yapmış. Bir sonraki sezona artık
@Bully , bakalım daha böyle ayıklanacak diziler var mı.
Dizilerin ismini de mi yazmıştın?Hazırlatıp kenara çekilmek mantıklıymışHaftada 2 iyi olurAklında olan diğer etkinliği hatırladım, aylar önce bahsi geçmişti
Ayıklanacak dizileri genel yorum konusunda yazmıştım, Çukurova da onlardan biri evet5 tane daha ayıklanacak dizi olması lazım, sen zaten fark edersin
Dizilerin ismini de yazdım, bakarsınDizilerin ismini de mi yazmıştın?
Bakmam gerekiyor, ayrıca tüm önerenleri listeye aldım umarım. Unutulan olursa etkinliğe katarız
Bu arada aylar önce bahsettiğim neydi hatırlamıyorum ama sanmıyorum o olduğunu çünkü geçen hafta fikir geldi aklıma
Benimki müzik ile alakalı.Dizilerin ismini de yazdım, bakarsınTüm önerilenleri listeye aldın, onu da kontrol ettim
Benim aklıma Yeşilçam gelmiştiFikir geçen hafta geldi aklına demek, acaba ne
Bi ara ‘yaparız’ dediğimizi hatırlıyorsun, iyi bariBenimki müzik ile alakalı.
O bahsettiğinin bir konsepti vardı bir ara yaparız dediğimiz ama şimdi üst üste yapıp bunalmak istemiyorum
Doğru benim daha proje albüm olayımda vardıBi ara ‘yaparız’ dediğimizi hatırlıyorsun, iyi bariAynen üst üste çok bunaltır
Müzik konusunda Serdar Ortaç Proje albümünü konuşmuştuk, o değil dimi?Gerçi yeni fikir dedin
Benden öncesini bilmem de sanki Yeşilçam’ı birlikte yaparız diye konuşmuştukDoğru benim daha proje albüm olayımda vardı
Bende fikir çok ama o değil aynen.
Yaparız dediğim senden öncesiydi ama senlede bir şeyler yapacaktık o aklımda. Şu iki etkinlik artı En Favori Üye aradan çıksın bakarız. Diğerlerini sana paslarım
Yeşilçam’ın farklı dalları vardı aklımda, onlardan birini demişimdir illakiBenden öncesini bilmem de sanki Yeşilçam’ı birlikte yaparız diye konuşmuştukBi aratayım mesajları
Zaten En Favori Şarkı’yı ağırlıklı ben yaparımBaşka etkinlikler varsa da bakılır durumlaraReel hayat yoğunluğu neler gösterir bilinmez
En Favori Güzel genel yorum konusunda konuşmuşuz, detaya girmemişsinYeşilçam’ın farklı dalları vardı aklımda, onlardan birini demişimdir illaki
Oylama yapacağız. En Özlenilen Dizi olarak bulunacaklar. Bu program tanıtma programı. Hatırlatma ve detay verme ama oylama zamanı sadece isim olacak ve belki jenerik.Ben bunları oylayacağımızı düşünmüştüm
Anlamadım ama gerçi 2000 li olsa 25 yaşında yapar. Vay be. Neyse kurtlar vadisi izleyim ama eski bölüm. TV de de izlerdik2016 ve sonrası dizilerine yaşın yetiyor mu hesap edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?