Jared Leto 'Numara Yaptığını Düşünüyorum!'

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061
jared-leto-jennifer-lawrence-oscars-032072014.jpg

Yılın en iyi yardımcı erkek oyuncusu Jared Leto Jennifer Lawrence'ın iki yıldır Oscar töreninde yere düşmesini diline doladı.

Geçtiğimiz yılın en iyi kadın oyuncusu seçilen Jennifer Lawrence törende ödülünden çok düşmesiyle konuşulmuş ve düşmesi oldukça popüler bir konu olmuştu.86. Oscar töreninde kırmızı halıda bir kez daha yere düşen Jennifer Lawrence yine çok konuşuldu.

Jared Leto'nun yaptığı bir açıklamada
"Tüm bu olan bitenin Jennifer Lawrence’ın bir ‘oyunu’ olduğunu düşünmeye başlıyorum" diyerek aktristin konuşulmak istediğini düşündüğünü söyledi.​

jared hadi iyi oynadın ödülünüde aldın ama jenifer a salça olma? bir sus motorun soğusun :))

Şaka olarak yapmış bu açıklamayı. "Konuşulmak istediğinden" gibi bir durum yok yani. :)

Leto'ya karşı Requiem for a Dream'den kalma antipatim, Oscarlardan sonra geçti.

Şaka olarak yapmış bu açıklamayı. "Konuşulmak istediğinden" gibi bir durum yok yani. :)

Leto'ya karşı Requiem for a Dream'den kalma antipatim, Oscarlardan sonra geçti.

Bazı haber sitelerinde o şekilde yazıyor bazılarına taşladı şeklinde yazıyor.Bende İşime geleni açtım.:A

Numara yaptığını sanmıyorum kız Beren Saat gibi topuklu ayakkabılarla yürümeyi bilmiyor.:)

30STM grubunu koru. Filmlerde oynama :X Jared nolur şarkıcılıgına devam et :bağır: :T