James Franco ve Seth Rogen'in Yeni Filmlerinin Fragmanı Çıktı

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060

1999 yılında yayın hayatına başlayan ve ömrü sadece 1 sene süren efsanevi gençlik dizisi Freaks and Geeks'in iki freaks'i James Franco ve Seth Rogen yıllar sonra aynı projede yer alacaklar.

Başrollerini James Franco ve Seth Rogen'in paylaşacağı The Interview isimli komedi filminde ikililerden Franco bir talk-show programı sunucusunu, Rogen ise programının yapımcısını canlandıracak.

Filmin yönetmen koltuğunda ise Superbad, This is the End gibi yapımlarda görev alan Evan Goldberg ve Seth Rogen oturuyor.

The Interview 25 Aralık'ta vizyona girecek.

Son düzenleme:
Saçmalama üzerine kurulu bir komedi, bence bize istediğimizi alacağız bu filmden.

Birbirinden kopamayanlar; James Franco - Seth Rogen & Seth Rogen - Evan Goldberg. Genelde bunlar bir aradaysa, iyi bir iş çıkacaktır demektir.

Pek komik gözükmüyor fragman ama izlenebilir bir film. Fragmanda Lizzy Caplan'ı da görmek hoş sürpriz oldu.

James Franco varsa izlerim ben
James Franco ile Seth Rogen'ın iyi filmleri oluyor genelde. İşin içine Michel Cera, Jonah Hill gibi isimleri de ekle, tamamdır. Evan Goldberg'i unutmayalım, bu filmlerin mimarlarından.

Fragmanı izlemedim:x Seth Rogen varsa yine bakarım
Eğer izlersem, sanırım James'in 2 Seth'in 3.filmini izlemiş olacam

James Franco'yu '127 Hours' gibi sağlam ve ödüllü işlerde izleyebilirdik aslında. Kendisi daha çok bu tarz komedi işlerine ve yan rollere ağırlık veriyor.

James Franco'yu '127 Hours' gibi sağlam ve ödüllü işlerde izleyebilirdik aslında. Kendisi daha çok bu tarz komedi işlerine ve yan rollere ağırlık veriyor.
Aşırı derecede fazla filmde oynuyor.
IMDb'de geçen yılki filmini bulayım dedim yarım saat sayfayı aşağı indirmem gerekti.

Geçen sene ödüllü film olarak Spring Breakers'da yer aldı ve pek çok ödül, adaylık kazandı. (En büyük ödüller olmasa da.
) Yani komedi dışında işlerde de yer alıyor.

Komedi dışında da yer alıyor tabi ki ama daha çok yan rollerde görüyorum kendisini. Ne bileyim, Bradley Cooper gibi ayağa sağlam basan başrollerde yer alsa mesela. Oyunculuk anlamında Cooper ile kıyaslamıyorum tabi ki ama en azından onun gibi ayağa yere sağlam basan işlerde yer almalı. Sanırım az ve öz rol almalı.

İstemsizce güldüm fragmana.
İzleyeceğim. İkisi de çok sempatikler.

Bu arada biraz önce tesadüfen farkettim de fragmanda görüp sevindiğim Lizzy Caplan'ın da ilk işi Freaks and Geeks imiş. Orada Sara diye bir karakteri oynamış konuk oyuncu olarak 4-5 bölüm. (hatırlamıyorum)

Ne diziyse artık figüranı bile yıldız olmuş neredeyse.
@berkann @cevaa

Başroldeki kız ve kardeşi ortalıkta yok ama

Bu ikiliyi seviyorum bu da çok iyi olacaktır.Daha önce Superbad,Pineapple Express,This Is The End filmlerini izleyip beğenmiştim.

Bilmiyorum forumda başka konusu açıldı mı haberiniz var mı ama Amerika'nın en önemli gündem maddelerinden oldu bu film.

Sony hacklendi Kuzey Koreli olduğu düşünülen bir grup tarafından ve tehditler yağdırıyorlar. Filmi yayınlayan sinemalara 11 Eylül benzeri saldırı yapılacağına yönelik tehdit ettiler.

Sony de son yaptığı açıklamayla filmi bazı yerlerden çektiğini açıkladı. Galiba film gösterime girmeyecek...

@berkann @kaan955 @Arslan Bey @cevaa @Danger UA! @Forumdash