Jale Arıkan "Veda" Dizisinden Neden Ayrıldı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Kanal D'nin "Veda" dizisinde sadece 4 bölüm boyunca 'Behice' karakterine hayat veren başarılı oyuncu Jale Arıkan dizinin oyuncu kadrosunda devre dışı bırakıldı.

Arıkan diziden ayrılmasıyla ilgili bu açıklamayı yaptı:

Türkiye'de maalesef 'mini series' tarzı işler yok, 4-5 bölümlük işler yok, uzun vadeli çalışmak durumunda kalıyorsun. Devam edip etmeme hep şans meselesi. İstanbul'a gelmek, kendimi hatırlatmak düşüncem vardı. Fatih Aksoy'la Veda dizisi için görüşmüştük. Veda dizisinde dört bölüm çalıştım. Yönetmenle çok iyi anlaşamadık, çalışılmayacak noktaya gelince de ayrıldık.

634886718809190489.jpg

wlszm9.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ne saçma konuşmuş 😕 sen bilmiyormusun TR'deki dizilerin öyle olmayacağini yada yapımcıya sormadin mi kaç bölüm olacak diye? Nerde görülmüş uzun projelerde bi karakteri 4-5 bölümde insan değiştirdiği? Bu hangi alemde yaşiyor? Resmen sözleşmede para maddesi yuzunden böyle konuşmuştur.

Ne saçma konuşmuş 😕 sen bilmiyormusun TR'deki dizilerin öyle olmayacağini yada yapımcıya sormadin mi kaç bölüm olacak diye? Nerde görülmüş uzun projelerde bi karakteri 4-5 bölümde insan değiştirdiği? Bu hangi alemde yaşiyor? Resmen sözleşmede para maddesi yuzunden böyle konuşmuştur.

saçma konuşmuş uzaydan inmiş gibi bi haber konuşmuş ..

ama jale arıkan şimdi yerine gelen kadından daha çok yakışıyordu diziye buda ayrı bir gerçek ..

Bunlar bahane bence. Dizinin tutmayışının faturasını ona çıkardılar. Açıkçası ben de beğenmemiştim Jale Arıkan'ın oyunculuğunu ve çıkmasını doğru karar olarak gördüm ama keşke dizinin başında düşünülseydi bu da böyle bir şeye gerek kalmasaydı...

Hele mini-dizi olayıyla konunun ne alakası var onu hiç anlayamadım. :)

Bunlar bahane bence. Dizinin tutmayışının faturasını ona çıkardılar. Açıkçası ben de beğenmemiştim Jale Arıkan'ın oyunculuğunu ve çıkmasını doğru karar olarak gördüm ama keşke dizinin başında düşünülseydi bu da böyle bir şeye gerek kalmasaydı...

tam tersini düşünüyorum ilk başta diziyi uzatmayı düşünüyorlarde reşatın karısından uzaklaşmasının sebebide jale arıkanın soğukluğu olacak gibiydi sonra o rol aniden sıcakkanlı kocasını seven br hale dönünce jale uyum sağlamadı bu işe gittiler başkasını buldular..

- - - Ekleme - - -

tam tersini düşünüyorum ilk başta diziyi uzatmayı düşünüyorlarde reşatın karısından uzaklaşmasının sebebide jale arıkanın soğukluğu olacak gibiydi sonra o rol aniden sıcakkanlı kocasını seven br hale dönünce jale uyum sağlamadı bu işe gittiler başkasını buldular..