J.K. Simmons'tan Yeni Dizi: Counterpart

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,838
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1429732894.jpg

Bu yılki Whiplash filmindeki unutulmayacak rolüyle Oscar kazanan J.K. Simmons'ın Oscarlı oyuncu unvanıyla yer alacağı ilk dizisi belli oldu.

Daha önceden Oz, The Closer, Growing Up Fisher gibi televizyon işlerinde de yer alan J.K. Simmons'ın yeni dizisi Spartacus, Black Sails, Outlander, Da Vinci's Demons gibi dizilerin ev sahibi olan Starz kanalında yayınlanacak.

Counterpart adını taşıyacak gerilim dizisinin yapımcısı ve ilk iki bölümünün yönetmeni de bu yılın Oscarlarından tanıdık gelecek bir isim. The Imitation Game filminin yönetmeni olan ve bu filmle Oscar adaylığı kazanan Morten Tyldum bu diziyle televizyonda da kendini kanıtlamaya çalışacak.

Starz'ın dizi için iki sezonluk onayı birden vermek istediği öğrenildi...

J.K. Simmons ve Starz ben kesin izlerim. Nasıl bir proje olacak acaba? :X
Konusu enteresan. Konuda belirtmeyi unutmuşum doğaüstü bir diziymiş. Birleşmiş Milletler temsilciliğinde çalışan bir adam varmış (J.K: Simmons) ve çalıştığı yerin gizli bir sırrı koruduğunu keşfediyormuş. Bu sır da şuymuş paralel boyuta geçiş yolu bulunmuş, onu saklıyorlarmış.

Normalde bu konu ve sevmediğim bir kanal olan Starz beni çekmez ama J.K. Simmons için kesinlikle şans veririm. Umarım iyi dizi olur. :)

Konusu enteresan. Konuda belirtmeyi unutmuşum doğaüstü bir diziymiş. Birleşmiş Milletler temsilciliğinde çalışan bir adam varmış (J.K: Simmons) ve çalıştığı yerin gizli bir sırrı koruduğunu keşfediyormuş. Bu sır da şuymuş paralel boyuta geçiş yolu bulunmuş, onu saklıyorlarmış.

Normalde bu konu ve sevmediğim bir kanal olan Starz beni çekmez ama J.K. Simmons için kesinlikle şans veririm. Umarım iyi dizi olur. :)
İlginç. Amerikan başkanlarının uzaylıları bildiği de konuşuluyor. BM'nin de vardır mutlaka sırları. Bana göre merak uyandıran bir hikayesi var. Hep aynı tür dizilerden sıkıldım, farklılık iyidir. :)

Dizinin ilgi çekeceği kesin, ama Starz yerine başka bir kanalda olsa daha iyi olurdu sanki. :)

J.K. Simmons ve Starz ben kesin izlerim. Nasıl bir proje olacak acaba? :X

konuda ne güzel gerilim dizisi diye anlatılmıştı tamda harika diyecektim hem gerilim hem starz hemde keltoş simmons amca birleşince muhteşem bişey çıkar diyecektimde ikinci açıklamayı keşke yapmasaydın @OzaN paralel evrenleri bende sevmem :)

@Forumdash konu senlik gibi duruyor ama mutlaka izleyeceğim bende çünkü kanalı ve oyuncusu kurtarır :)

o. O paralel evren varsa işin içinde alırım bi dal. :) Fringe ve Lost'tan sonra işin içinde paralel evrenin geçtiği yapıma ilgi duymamak elde değil. Hem de psikopat kel Nazi başrol.
evillol.gif
Eğer salt bilimkurgu giderlerse izleyecek olmam kaçınılmaz. :)
lost ta gizem vardı gizem tür olarak sevdiğim türdür? burdaysa simmons ın birleşmiş milletlerde çalışıyor olması (bu tarz resmi görevli tipleri sevmiyorum, gizli serviis elemanları dünyayı kurtaran tipler vesaire vesaire ? ), ikincisi paralel boyut var işin içinde ??

Son düzenleme:
Ben J.K denen adamı tanımıyorum.Whiplash filmini de izlemedim.Ama @destere 'nin dediği gibi bilim kurgu olması güzel, ayrıca starz'da olması da bi ayrıcalık benim için[emoji4] fragmanları görüp heycanlanmakta fayda var gibi :X

Ben J.K denen adamı tanımıyorum.Whiplash filmini de izlemedim.Ama @destere 'nin dediği gibi bilim kurgu olması güzel, ayrıca starz'da olması da bi ayrıcalık benim için[emoji4] fragmanları görüp heycanlanmakta fayda var gibi :X
oz da veya whiplash da izledikten sonra keltoşu unutmak mümkün değil:) çok yetenekli bir vatandaştır dizinin konusuda güzelse zaten kaçmaz kanalı starz olmasıda muhteşem :)