iZombie 2.Sezon Fragmanı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
iZombie 2.Sezon Fragmanı!

Daha çok gençlere yönelik fantastik dizileriyle tanınan CW'dan bu yıl yeni dizisi iZombie ile dikkatleri üzerine çekmişti. iZombie‘nin 2.sezonundan ilk fragman sonunda yayınlandı.

Beyin yemeden duramayan iyi kalpli bir zombinin hikayesini anlatan dizi eleştirmenlerden de oldukça iyi eleştiriler almıştı.

Dizinin 2.sezonu 6 Ekim'de başlayacak.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
@Çiğdem- The 100'ü de izlememe ilk engel olmuştun ama diziye aşık oldum, bu diziyi de izlememe engel oldun umarım izlemeyerek hata yapmamışımdır.

@Çiğdem- The 100'ü de izlememe ilk engel olmuştun ama diziye aşık oldum, bu diziyi de izlememe engel oldun umarım izlemeyerek hata yapmamışımdır.
ayy evet izleme dedim ama the 100 ü bende izliyordum sonucta oyüzden beğenmen normal ama bu diziyi ben izlemiyorum oyüzden hiç şüphen olmasın cnm

ayy evet izleme dedim ama the 100 ü bende izliyordum sonucta oyüzden beğenmen normal ama bu diziyi ben izlemiyorum oyüzden hiç şüphen olmasın cnm
Gerçi geçen konusunu söylemiştin neydi doktorun yanında çalışan zombi miydi neydi.
Saçma bir şey olduğu belli gibi şaka bir yana fantastik dizilerde zevkini beğeniyorum.

Gerçi geçen konusunu söylemiştin neydi doktorun yanında çalışan zombi miydi neydi.
Saçma bir şey olduğu belli gibi şaka bir yana fantastik dizilerde zevkini beğeniyorum.
cw kanalında ben bir dizi izlemiyorsam eğer uzaklaş cnm çünkü cw fanıyım ben bu dizideki kız morg gibi bir yerde çlısıyor işte ölen insnlrınkı ne beynini yiyormuş sonra her yediği insanın duyguları bu kıza geçiyormuş koemdi tarzındaymış birazda ben hiç şans vermedim
z-nation izle bundan daha iyi daha önce söylemiştim

Haha.
Geçen nerdeyse CW'den The Originals'e başlayacaktım sana sormadan şey etmeyeyim dedim. The Orginals nasıl peki?

Haha.
Geçen nerdeyse CW'dem The Originals'e başlayacaktım sana sormadan şey etmeyeyim dedim. The Orginals nasıl peki?
aaa süper bir dizidir yaaaa the vampire diaries dizisinin spin ofudur vampire diaries dizindeki oyuncular başrıal olusturdu the originalsta vampire diariesin sezonları çok ama the originasl 2 sezon oynadı izleyebilirsin bence joseph morgan var kıvanc bu adama benziyor
hangisi kıvanc bil bakalım

Çok benziyorlar ya gerçekten.
Bu adamın çocuğu da var biliyorsun dimi?

TVD'yi izlemeden bu diziyi anlayabilirim herhalde? Çünkü vampirlerin bayağı sezonu var gözüm korktu ona.

2. Resim Kıvanç olmalı. [emoji14] Harbi bayağı benziyor biraz daha vücudu tıfıl olmasa tıpa tıp aynı derdim.

Abartma Çiğdem
Hangisi Kıvanç diyorsan Soldaki
Josep ise Sağdaki
ayoll ne abartmaı bak @mrt-06 bilemedi 2. resim kıvanc dedi ama 2. resim joseph

sende josephi daha önceden bildiğin için tarzını fiziğini bildiğin için faka basmadın @Harunnn60 eğer atacan gibi ilk defa josephi görelek baksaydın faka basabilirdin sende

vucutu tıfıl olmasa josepe benzerdi diyor ayol adam zaten joseph

ayy @mrt-06 rezil oldu

Son düzenleme:
Yok ben Kıvanç ile Josep'i ayırt ederdim bilmesem bile.

Yok ben Kıvanç ile Josep'i ayırt ederdim bilmesem bile.
hep söylüyorum kıvanc türkiyede endisini harcıyor bir araya amerikaya gidip yabancı dizi haberleri gelmiş sevinmiştim git amerikaya joseph e benzemenin avantajını kullan güzel bir fantastik diziye dahil ol buralarda kendini harcamak yerine yani amerikada star olsun

Türkiye'de ki para tatlı geliyordur ona.

Bu forum için konuşursak tek başına izleyip yorum yapıyorum şizofren gibi.

Son zamanlarda izlediğim en renkli dizilerden biri çok yüksek puanlı olmasada eğlenceli, umarım imana gelip forumdakilerde katılır bana.

Aynen rezil oldum bana niye sordun.

Aynen rezil oldum bana niye sordun.
aa bu arada the originasl izleyebilirsin the originalsın konusu farklı sen zaten arrow izlemiyorsun ama the flash izliyorsun hemde arrow the flash ortak bölümler yaptığı halde the orginalsla vampire diarieste en azından ortak bölüm yok

flash gibi konusu farklı vampire diaries izlemene gerek yok ekime kadar the originalsı izleyip yeni bölüme yetiş bence aa şöyle yapabilirsin the originals bittiğinde joseph morganın vampir günlüklerinde olan sahnelerinie izlemek istersen josep morganın diziye dahil olduğu bölümden baslar diziden çıkana kadar izlerin olur biter

mnce the originalsa başlada çok heyecanlı bir dizi aksiyon hiç bitmiyor zaten sen fantastik listene vampir dizisi eklemen gerekiyordu 🙂🙂🙂

İzombie dizisi ilk bölümünü izledikten sonra diziyi takip etmedim aynı şekilde dominion dizisinide ilk bölümden sonra izlemedim bazı diziler konu olarak dikkat çeksede yinede izlenemiyor