O da Aşkı Memnu özentisi.Takılın kendi aranızda Yasak Elma'ya yer açtınız.
İyiymişAy şimdi @Çiğdem- olayı anlamayacak@destere si olsa anlatırdı diyemicem destere büyük ihtimal sarı komutanın sarı bölgelerini minciklardineyse bu hogathaya Da d.akalinin tercümanı gibi biri lazım@Forumdash @Yiğitt @mesmeso61 @vadikızı @cookies @Harunnn60 @Dosi @MasacRE- @S.G.A.T. @kerem @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @ömer karataş @DarkLegenD
Ay şimdi @Çiğdem- olayı anlamayacak@destere si olsa anlatırdı diyemicem destere büyük ihtimal sarı komutanın sarı bölgelerini minciklardineyse bu hogathaya Da d.akalinin tercümanı gibi biri lazım@Forumdash @Yiğitt @mesmeso61 @vadikızı @cookies @Harunnn60 @Dosi @MasacRE- @S.G.A.T. @kerem @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @ömer karataş @DarkLegenD
Aaa gerçekten anlamadım Aras ne alakaSarı Komutan deyince aklımıza Tolga Sarıtaş gelir, çakmalara fırsat vermeyeceğiz.
Arşivden sanıp hevesle gelmiştik @Yiğitt ileİyiymişSeni arşivinden çıkardığın çıplak oğlan fotoları dışında bir mesaj attığını görmek çok güzel
Onları sen de arşivliyorsun zaten @xemrexxx e gerek yok, her fırsatta Aras'ın yataktaki çıplak fotosunu atıyorsun önümüze
Hahha Aaa orasını karıştırma ayollOnları sen de arşivliyorsun zaten @xemrexxx e gerek yok, her fırsatta Aras'ın yataktaki çıplak fotosunu atıyorsun önümüze
Anlasan şaşardık zatenAaa gerçekten anlamadım Aras ne alaka
Tolga doğum günü konusu sandım bende @Yiğitt gibi@xemrexxx yine arşivden bir eşyler çıkarmış sanırım dedim@serhatt @Forumdash
O kadar gereksiz bi konu ki sen etiket yapmasaydın yorum yazmamiş olacaktımAaa gerçekten anlamadım Aras ne alaka
Tolga doğum günü konusu sandım bende @Yiğitt gibi@xemrexxx yine arşivden bir eşyler çıkarmış sanırım dedim@serhatt @Forumdash
Anlasan şaşardık zaten
Hahah Aaa zaten başlıkla içeriği anlamadım ama boş konu olması iyi güzel goy goy yaparız işte bize o lazımO kadar gereksiz bi konu ki sen etiket yapmasaydın yorum yazmamiş olacaktım
Beğenmediysen yallahHahah Aaa zaten başlıkla içeriği anlamadım ama boş konu olması iyi güzel goy goy yaparız işte bize o lazım@xemrexxx
Fotolar da kalksa süper olacakHahah Aaa zaten başlıkla içeriği anlamadım ama boş konu olması iyi güzel goy goy yaparız işte bize o lazım@xemrexxx
Fotolar da kalksa süper olacak
Aaa evet arşivinden bir şeyler koysa sahur olmadanBeğenmediysen yallah
Zıbardı heralde sesi çıkmıyorAaa evet arşivinden bir şeyler koysa sahur olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?