ITV Medya'nın MIPCOM Partisinden Basına Yansımayan Anlar!

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
Geçtiğimiz ay Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ve dünya en önemli içerik pazarlama fuarı olan MIPCOM'da ITV-Medya düzenlendiği partiyle fırtına gibi esti.

Fuarda Kara Para Aşk, Karagül, Fatih Harbiye ve en yeni dizilerden Hayat Ağacı, Diriliş ve Filinta'nın lansmanı yapılırken, dizilerin tanıtımları dev ekranları süsledi.

Yaklaşık 750 kişinin katılımıyla gerçeleşen partiden basına yansımayan bu özel anlardan bi kaç kare;
3.jpg

6.jpg

8.jpg

16.jpg

3.jpg

6.jpg

9.jpg

@Forumdash ben bu haberi taa mipcom zamanı açtım :F hatta katılanların resimleri bile varidi en önemli katılımcı burak sağyaşar tebrikler :F

Nesi başarısız??? Resimleri oraya paylaşirim yada post olarak @Yakamoz-Asi veya @OzaN oraya eklesinler :A Senin yazdiğin gibi bi başarısızlık yok. Boy boy afişi görmuyon heralde :X
her dizinin boy boy afişi var cannesda @mrt-06 nın seeds of revengenin bile:A kpa cannesda patlayacaktı elde patlamış galiba bir yere satılamadı :A

bu arada helal valla aynı haberi 2.kez açtın :A

her dizinin boy boy afişi var cannesda @mrt-06 nın seeds of revengenin bile:A kpa cannesda patlayacaktı elde patlamış galiba bir yere satılamadı :A

bu arada helal valla aynı haberi 2.kez açtın :A
Senin yarım yamalak haberini tamamladım :X Sen haberinde böyle demişssin

Daha önce özel tanıtım videosu haızrlanan Kara Para Aşk'ın, Kurt Seyit ve Şura'da yapıldığı gibi özel davetle tanıtılmayacağı ortaya çıktı.

Ama adamlar parti yapmiş bile😉

Senin yarım yamalak haberini tamamladım :X Sen haberinde böyle demişssin

Daha önce özel tanıtım videosu haızrlanan Kara Para Aşk'ın, Kurt Seyit ve Şura'da yapıldığı gibi özel davetle tanıtılmayacağı ortaya çıktı.

Ama adamlar parti yapmiş bile😉
kss ninki özel partiydi tek kss tanıtıldı burada4 diziyi aynı anda tanıttılar aynı partide :))) kpa nın ayrıcalığı olmadı yani

kss ninki özel partiydi tek kss tanıtıldı burada4 diziyi aynı anda tanıttılar aynı partide :))) kpa nın ayrıcalığı olmadı yani
KSS'den de ayrıntılı resim yok tek bir resimle tanıtım yapıldı oluyor :T: Öyle olacaksa KPA 'da tanıtıldı koca afişle:F

KSS'den de ayrıntılı resim yok tek bir resimle tanıtım yapıldı oluyor :T: Öyle olacaksa KPA 'da tanıtıldı koca afişle:F
tabi sen kpa yı şişirme derdinde olduğundan kss tanıtımı,ilk bölüm izleme,resim çekilme,kıvançla farahın sahneye çıkması gibi olayların resimlerini unutuyon hemen ya da görmedin :A

tabi sen kpa yı şişirme derdinde olduğundan kss tanıtımı,ilk bölüm izleme,resim çekilme,kıvançla farahın sahneye çıkması gibi olayların resimlerini unutuyon hemen ya da görmedin :A
Sadece kırmızı yer akllımda işte, geri kalan resimler nerde???

ara da bul :A zamanında hepsini yorumladın pbs umuduyla :A şşimdi orada ümitler tükenince kpa ya yöenlmişsin boşa çaba bu dizi hiçbir yerde ilgiyle izlenmedi şu ana kadar öyle de devam edici:A
PBS Kss'yi asıl şimdi alır :A Merak etme orası öyle kalacak:A 21 bölüm sonuçta tam ideal bölüm sayısı :F

hiç bu açıdan bakmamışştım 😱 gerçi azıcık baksalar 39 bölüm garanti rezaletini okusalar :A

evet özel davetle tanıtılmadı da :X 2 trt dizisi,fatih harbiye ile birlikte tanıltıldı kpa yani özel bir şey yok :X
Her yer Kara Para Aşk'ın resimleriyle dolu. Hem bir dünya dizi var hepsinin ayrı ayrı günde tanıtımını yapmaya kalksan 365 gün tanıtım yapman gerekir. :)

Her yer Kara Para Aşk'ın resimleriyle dolu. Hem bir dünya dizi var hepsinin ayrı ayrı günde tanıtımını yapmaya kalksan 365 gün tanıtım yapman gerekir. :)
ıtv medyanın kendi açıklaması 4ünü birden tanıttılar :X ayrıca tek tek tanıtım oluyor :X son 3 yılda sırasıyla muhteşem yüzyıl-çalıkuşu-kurt seyit ve şura-reaksiyon için ayrı ayrı tanıtım partileri yapıldı :)) önemli olan diziden beklenitinin olması

O aradaki farkı anlamıyor işte :F KPA'nın kocaman afişini görünce sindiremedi:A Kelime oyunlarıyla üste çıkmaya çalişiyor.

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919