2017 It / O - Film Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,853
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
1396484.jpg

O - It (2017)

Türü: Dram, Korku, Gerilim
Yönetmen: Andy Muschietti

Oyuncular:
Jaeden Lieberher
Jeremy Ray Taylor
Sophia Lillis
Finn Wolfhard
Chosen Jacobs

IMDb Sayfası

Filmin Fragmanı

Öncesinde kitabını okumuştum. Film oldukça başarılı da olsa beni tam olarak tatmin etmedi. Kitapta olduğu gibi büyüdüklerini de görmek isterdim. Ama seri olarak devam edebileceğini düşünüp kendimi avutuyorum

7.1/8

Filmin İMDB puanı çok iyiydi hadi izleyeyim dedim ama çok ahım şahım etkilemedi yinede son 1 saatinde heyecan durmadan ilerledi gerilim filmi ama korku diyemem Puanım 7.4/10

Talihsiz bi başlangıç oldu bu yıl filmlerde benim için. İzlediğim 2. Filmde vasat çıktı.

Ben daha ciddi bi korku-gerilim bekliyordum. Bu bildiğin çocuk filmi.

Filmde ki It'i beğendim. Güzel kurgulanmış o canavar. Gayet iyiydi. Kız çocuğu güzel oynuyordu. Cidden güzel kız. Amy Adams'ı anımsattı. Esmer çocukta iyiydi Georgie'de güzeldi sevimliydi. Onun dışında ki çocuk oyuncular kötüydü ve olgun erkek oyuncu gibi oynamışlar sıfatlara yakışmamış.
Kötü karakterde iyiydi.
Ama olaylar vs o kadar basitti ki hiç gerilmedim korkmadım boş boş izledim.
2. Bölümü izleyeceğimi sanmıyorum.

5.5/10

İlginç tarzda bir gerilimdi. Öyle karanlık kasvetli bir tarzdan ziyade gündüz ilerleyen ve farklı şekilde geren bir filmdi. Kitap uyarlaması olduğu için ellerindeki malzeme belli. Senaryo da ona göre gidiyordur tabi.

Farklı farklı çocukluk korkuları ve bunun güzel bir yöntemle anlatılması filmi izlenir kılmış. IT'i oynayan Bill Skarsgard tiksindirdi gerçekten. Çocuk oyuncular da ayrı ayrı sırıtmadan iyi işler çıkarmışlar. Yılın izlenilesi filmlerinden biraz da fantastik unsurlara sahip. Devam filmi de olacaktır ona uygun bitti.

7,5/10

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy