takas Favori Üye Katılım 18 Kasım 2011 Mesajlar 69,374 Reaksiyon puanı 51,236 Puanı 1,059 16 Temmuz 2012 #21 sakal bırakır erkek adam inşallah ölmez yqa bence en iyi 2-3 oyuncudan biri türkiye de rolünü inanılmaz süper oynuyor
sakal bırakır erkek adam inşallah ölmez yqa bence en iyi 2-3 oyuncudan biri türkiye de rolünü inanılmaz süper oynuyor
O Onur_35 Favori Üye Katılım 26 Kasım 2011 Mesajlar 5,196 Reaksiyon puanı 73 Puanı 184 Konum İzmir/Balçova 17 Temmuz 2012 #22 capslock' Alıntı: gittikçe krolaşıyor Genişletmek için tıkla ... Yanlış konuya geldin herhalde başka bir konuya yazacakken elin buraya kaydı sanırım beyazsoy' Alıntı: adam hala kendını.kv de sanıyor bakıslara bakarmısın. eskıden gay rolu oynamıstı tatlı kacıklarda d sımdı bu.bakıslsrla bısey oynayamaz ))))) Genişletmek için tıkla ... Sallama ustası beyazsoy atma gay rolünde falan oynamadı
capslock' Alıntı: gittikçe krolaşıyor Genişletmek için tıkla ... Yanlış konuya geldin herhalde başka bir konuya yazacakken elin buraya kaydı sanırım beyazsoy' Alıntı: adam hala kendını.kv de sanıyor bakıslara bakarmısın. eskıden gay rolu oynamıstı tatlı kacıklarda d sımdı bu.bakıslsrla bısey oynayamaz ))))) Genişletmek için tıkla ... Sallama ustası beyazsoy atma gay rolünde falan oynamadı
B ByaLi38 17 Temmuz 2012 #23 Fks14' Alıntı: Olabilir, neden olmasin. Genişletmek için tıkla ... sanmam panafilm projeleri var ayrıca onlar okadar sene içinde aile oldular başka yapıma gideceni sanmam. ayrıca kurtlar vadisi pusu son sezonu beyler çıkması çok saçma gelio. panada söylemiyo. merak ettiriyo
Fks14' Alıntı: Olabilir, neden olmasin. Genişletmek için tıkla ... sanmam panafilm projeleri var ayrıca onlar okadar sene içinde aile oldular başka yapıma gideceni sanmam. ayrıca kurtlar vadisi pusu son sezonu beyler çıkması çok saçma gelio. panada söylemiyo. merak ettiriyo
beyazsoy Favori Üye Katılım 23 Aralık 2011 Mesajlar 29,669 Reaksiyon puanı 13,174 Puanı 1,059 17 Temmuz 2012 #24 Onur_35' Alıntı: Yanlış konuya geldin herhalde başka bir konuya yazacakken elin buraya kaydı sanırım Sallama ustası beyazsoy atma gay rolünde falan oynamadı Genişletmek için tıkla ... oynadı gözlerimle gördüm.. hafif meşrep light bir spor hocasıydı )))))))) zaten fiilim galasında da gay rolü oynanırm ne var benoyuncuyum dedi .. internette ara ben aradım bulamadım a
Onur_35' Alıntı: Yanlış konuya geldin herhalde başka bir konuya yazacakken elin buraya kaydı sanırım Sallama ustası beyazsoy atma gay rolünde falan oynamadı Genişletmek için tıkla ... oynadı gözlerimle gördüm.. hafif meşrep light bir spor hocasıydı )))))))) zaten fiilim galasında da gay rolü oynanırm ne var benoyuncuyum dedi .. internette ara ben aradım bulamadım a