Issiz Adam ve Inci Hoca Ayni Dizide !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Zeynep Yalçın'a aşık, Mehmet de Burcu'ya. İkisinin de amacı sevgilileriyle mutlu bir yuva kurmak. Ancak Zeynep evlenme teklifi almayı umarken, Mehmet de evlenme teklif edeceği gün terk edilir. İşte Zeynep ve Mehmet'in yolları bu olaydan sonra kesişir. Çünkü Yalçın ve Burcu birbirleriyle sevgili olmuş, bu uğurda eski sevgililerinden vazgeçmişlerdir. Her ne kadar birbirleriyle anlaşamasalar da artık Zeynep ve Mehmet'in ortak bir hedefi vardır? Yalçın'la Burcu'yu ayırmak?
"Seni Bana Yazmışlar" çok yakında ATV'de?

Yapımcı : Sinetel
Yönetmen : Barış Yöş
Senaryo : Banu Kiremitçi Bozkurt
Süpervizör : Ziya Öztan
Oyuncular : Yeliz Kuvancı, Ali İl, Cemal Hünal, Dilşad Çelebi, Sezgi Mengi,
Erdem Akakçe, Gökçe Sezer.

35c_c40a5.jpg

Oyunculuklarına laf yok ama reytingi bol isimler değiller bana göre. Yine de tutma ihtimali var elbette. Kesinlikle tutmaz demiyorum :)

bir işte cümel hünal varsa o iş tutmaz aga ıssız adam istisna

Bence tutma ihtimali tutmama ihtimalinden daha az.. Ama bekleyip görecegiz.. :)

Yılın fenomen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de ki oyuncuların %80'ni yeni sürüm oyunculardı. Oyuncularla pek alakası yok dizinin tutup tutmamasının. İddalı bir senaryo ve güçlü bir medya desteğiyle çok saçma diziler yüksek reytingler alabiliyor.
Seni Bana Yazmışlar'da kurgu olarak Türk izleyicisinin genellikle izlediği dizilerden birisi. Cemal Hünal'ı bende pek sevmem. Fakat seveni çok fazla ve bu dizinin tutacağını düşünüyorum.
ATV bu sezon için çok iddalı geliyor. Kurşun Bilal, Reis, Seni Bana Yazmışlar, Kalbim Seni Seçti, Çocuklar Duymasın, Yahşi Cazibe.

Yılın fenomen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de ki oyuncuların %80'ni yeni sürüm oyunculardı. Oyuncularla pek alakası yok dizinin tutup tutmamasının. İddalı bir senaryo ve güçlü bir medya desteğiyle çok saçma diziler yüksek reytingler alabiliyor.
Seni Bana Yazmışlar'da kurgu olarak Türk izleyicisinin genellikle izlediği dizilerden birisi. Cemal Hünal'ı bende pek sevmem. Fakat seveni çok fazla ve bu dizinin tutacağını düşünüyorum.
ATV bu sezon için çok iddalı geliyor. Kurşun Bilal, Reis, Seni Bana Yazmışlar, Kalbim Seni Seçti, Çocuklar Duymasın, Yahşi Cazibe.

ATV'nin çok fazla projesi var ama bence çok iddialı projesi yok. En iyi ihtimal Show ile yarışır ikincilik için...

Evet ATV' nin çok iddialı projesi yok, Star' da bile İffet var mesela çok iddialı bir proje olarak.