Iron Man 2/Demir Adam 2 Star Tv Ekranlarında !

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,757
Puanı
1,060
Marvelin en çok satanlar listesinde üst sıralarda yer alan,en güçlü,en çok izlenen ve en çok sevilen süper kahramanlarından olan Demir Adamın 2. filmi Cuma Akşamı 20.00 de Star Tv ekranlarında olacak.Orjinal Hikayesi Stan Lee ve Jack Kirby
ye ait olan bu efsanevi filmin yönetmenlik koltuğunda Jon Favreau
otururken senaryosu Justin Theroux
a ait.Filmin yapımcıları ise Stan Lee ve
Jon Favreau.Filmin başrol oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler:
Tony Stark/Demir Adam Robert Downey Jr.
Pepper Pots/Gwyneth Paltrow

Savaş Makinesi/War Machine-Vatansever Demir\Iron Patriot=Don Cheadle
Whiplash\Don Cheadle
Nick Furry=Samuel L. Jackson

Black Widow\Karadul=Scarlett Johansson

Filmin Türü:Aksiyon,Macera,Bilim Kurgu
Süresi:127 dk
Çıkış Tarihi:7 Mayıs 2010

Filmin Konusu:
Küstah ama seksi bir işadamı görüntüsündeki Tony Stark aslında Iron Man'in ta kendisidir ve bu özelliğini tüm dünya ile paylaşmaktan hiç de çekinmiyordur. Sırrını paylaşması için "mahalle baskısı" gören Stark, orduya da hükumete de ser veriyor sır vermiyordur. Zırhının sırrı bir tek kahramanımıza ait olmalıdır! Teknolojisini orduyla paylaşması için iktidar, basından ve halktan baskı gören Tony, bilginin yanlış ellere geçmesinden korktuğu için Iron Man zırhının sırrını açıklamak istemez. Yanında Pepper Potts, ve James Rhodey Rhodes ile birlikte, Tony yeni ittifaklar kurar ve yeni büyük güçlerle yüzleşir. Yönetmen Jon Favreau ve Oscar'a aday gösterilen Robert Downey Jr'ı tekrar bir araya getiren Iron Man 2'de, milyarder mucit Tony Stark ve arkadaşlarının macera dolu komedisi eğlenceli dakikalar vaadediyor.

iyi gider...

Ama acayip sinir ediyor Star beni...Her Cuma çok iyi bir film koyuyor sana bir sır vereceğim'in yolunu kesiyor...Bu çok sinir bir şey...:)

Dizimize bir gün yüzü göstermedi...:)

1 ve 3. serileri izlemiştim ama 2.serisini izlememiştim. Cuma akşamı izleyebilirim belki. :)

Tanıtım fragmanını bekliyom sabahtan beri şu anda göbek atıyolar hala çıkmadı youtube da var mıdır :(

- - - Ekleme - - -

Ohh be gördüm süper yapmışlar fragmanı ama bir trailer değil.