Irmak Atuk'a Dizi Teklifleri Yağıyor !

KayıpSehir

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,645
Puanı
360
Survivor'da 'Kızların Şampiyonu' Olarak adlandırılan , güzelliği ile dikkat çeken
'Irmak Atuk' geçen günlerde bir röportaj yaptı. Survivor etkisinden hala çıkmadığını belirtiyor " Adaptasyon sorunu yaşıyorum. Kalabalıklara girince panik atak gibi bir şey geçiriyorum. Ellerim buz kesiyor, kalbim de daha hızlı atıyor” diyen Atuk, uyku problemi yaşadığını da belirtiyor.
Muhabir "İş anlamında teklifler geliyormu ve gönlünüzden ne geçiyor" diye sordu . Irmak Atuk ise daha çok sunuculuğa yönelik projelerde yer aldığını
ancak fanları Irmak'ı bir dizi projesinde görmek istediğini hiç aklında olmamasına rağmen bir dizi projesinde yer alacağını belirtti.Komedi olursa daha iyi olur diyen Atuk , dram dizilerinden masum kız rolleri teklif geliyor dedi.Kendisi ise ortalık karıştıran , fırlama bir kızı canlandırmak istediğini dile getirdi.
290620131649188876980_4.jpg

Son düzenleme:
Bence sunucu olarak devam etsin. Burcu Esmersoy gibi yarisma programlari sunsun. :)

Galiba lise defteri dizisi vardı orda oynamıştı biraz . Başarılı olurmu dizilerde belirsiz

Zaten Survivordaki ne ünlüler ünlü, ne gönüllüler gönüllü. :D

Ünlülerin çoğunu tanımıyorum, gönüllülerin de hepsi ünlü. :D