iPhone 7'nin Türkiye'de ki Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,002
Puanı
1,060
iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın Türkiye'de ki çıkış tarihleri nihayet belli oldu.

Merakla beklenen yeni iPhone modellerinin önce ön siparişe, ardından da satışa çıkacağı tarihleri operatörler resmen duyurdu.

Buna göre iPhone 7 ve iPhone 7 Plus; 7 Ekim tarihinde ön siparişte, 14 Ekim tarihinde ise resmen ülkemizde satışa sunulmuş olacak.

Tlefonların fiyatları hakkında ise henüz bir açıklama yok.

Bence kasa olarak en güzeli 5S, nedense 6 ve bu 7 çakma Iphone'leri andırıyor. Iphone dediğin dikdörtgen olup hafif kalın olmalı. :A

Ben küçük seviyorum zaten, büyük telefonları hem taşıması zor hem cepten çıkarması zor hem de ele gelmiyor. :A

6S 5'in biraz daha büyük hali olmalıydı ama efsane tasarımı mahvettiler, sıradan telefonlardan farkı kalmadı son asil Iphone 5S olarak kalacak, değil mi @Amoureux? :A

Ben küçük seviyorum zaten, büyük telefonları hem taşıması zor hem cepten çıkarması zor hem de ele gelmiyor. :A

6S 5'in biraz daha büyük hali olmalıydı ama efsane tasarımı mahvettiler, sıradan telefonlardan farkı kalmadı son asil Iphone 5S olarak kalacak, değil mi @Amoureux? :A
6'da cidden tasarım şıklığı azaldı. Sony ve Samsung Edge'ler daha şık. :D

6'da cidden tasarım şıklığı azaldı. Sony ve Samsung Edge'ler daha şık. :D
İşte ben de onu diyorum zaten, Iphone'nun asilliği başkaydı 6S sıradan android telefonlara benziyor, arkada elma olmasa dediğin gibi Sony ve Samsung'un tasarımına çok benziyor. :D