Into the Badlands 2.Sezon Onayı Aldı!

Mesajını yeni görüyorum bildirim gelmemiş bana galiba.

''
'' Evet bu mesaj çoğu kişiye yakışmıyor eğer elimde olsa bu smiley kaldırırdım.

Dizi adına iyi haber ama ben amc standartlarının altında bir yapım olduğunu düşünüyorum

Pazar günü yayınlanan 5. bölümüyle reytinglerdeki düşüş durmuş. Belki fazla olmasa da 5-10 bölümlük resmi onay haberi gelebilir. @xemrexxx @Harunnn60

Acele etmedim, reytingleri görelim dedim. TWD sonrası dizi 3 reytinglerden 1'e düştü. Senin dizinin etkisi olduğunu görmüyor musun?
Emin ol düşüş sürse onay alma ihtimali doğmazdı.
Abicim şimdi haklı olabilirsin tamam da Turn 0.25 Halt and Cath fire 0.16 'lık reytinglerle onay almış bu dizi daha o oranlara bile gelmemiş yani sende bu dizi için başından beri bir umutsuzluk var.

Abicim şimdi haklı olabilirsin tamam da Turn 0.25 Halt and Cath fire 0.16 'lık reytinglerle onay almış bu dizi daha o oranlara bile gelmemiş yani sende bu dizi için başından beri bir umutsuzluk var.
Ben de sana 1 reyting alıpta iptal olan dizileri sayarım o vakit. Bu diziyle o saydıklarının arasında ciddi prodiksiyon farkı var. Daha önce dediğim gibi dövüş dizisi olduğu için hiçbir kanal diziye onay vermemiş. AMC'de yalnızca 6 bölüm onay vermiş.

Bence her zaman reyting ile bağlantılırdır kalitede destere.
kesinlkle öyle değil ?
reytingi bol ama içerik açısından boş sürüyle dizi sayarım
ama fanatik izleyicilerinin kalbi kırılır onun için açık açık saymayayım

kesinlkle öyle değil ?
reytingi bol ama içerik açısından boş sürüyle dizi sayarım
ama fanatik izleyicilerinin kalbi kırılır onun için açık açık saymayayım
Ama işte sen şeyi atlıyorsun sana göre kötü olan başkasına göre iyidir belki?

@destere dizi arıyorsun aha buraya kaykıl biraz. Bu dizi şahane dövüş sahneleriyle. Dul denen kadın var ona sırnaşma ama
@xemrexxx izl,yordu konuşmuştuk başka kim var izleyen acep? @Harunnn60 sen naptın izliyormusun bunu? Postları ardı ardına serdiğine göre

1.sezo 6 bölümdü zor bitti 2.sezona elim gitmiyi

Yok ben sadece dizinin haberi açıp kaçmışım