Internet te en fazla izlenen Diziler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yasin93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vadi açık ara internetin kralıdır çekemiyorsanız bile adabınızı takılın lan lun noluyor?

pana güvense youtubedn çekmez arkadasım diger kuçük sitelerde belli dizilern fanları kolayca sonucu degstirebilir

- - - Ekleme - - -

pana güvense youtubedn çekmez arkadasım diger kuçük sitelerde belli dizilern fanları kolayca sonucu degstirebilir

Vadi açık ara internetin kralıdır çekemiyorsanız bile adabınızı takılın lan lun noluyor?

Hayır, sen bana artislik yapıyorsun da ben de Vadi'ciyim birader. Ben de senelerdir izliyorum yani?
Vadi'yi seviyoruz diye diğer dizilerin hakkını mı yiyelim?

Haklısın. LAN deme kısmım biraz yanlış olmuş. Arkadaş kusura bakmasın.
Kasıtlı olarak editlemiyorum o mesajı ki gereken ceza neyse verilsin.

Bence bu liste tam olarak doğru değil :jump2:

Begenmeyenlere Türkiye nin en meshur sitelerinden Mynet in sonuclari:

Kurtlar Vadisi Pusu 167. Bölüm: 1.230.615

Muhtesem Yüzyil in Mynet de en fazla izlenen Bölümü 69. Bölüm: 860.000

Mynet te ben bu iki dizi den daha fazla izlenenini bulamadim KVP nin 2 milyon dan fazla olanida var ama ben son Bölümü aldim digerleri darilmasin diye.

Tebrikler MY ve KVP'ye

En çok izlenen Kurtlar Vadisi Pusu gözüküyor . Kuzey Güneyde iyi yerlede hakeden dizeler

Muhteşem Yüzyıl beklediğim yerde değil

Karadayının yükseleceğine inanıyorum ben

mynet güvenilir ama her dizi yok o yüzden hala youtube

mynette tüm dizileri topla vadinin çeyreği etmez
yayınlandığı tüm sitelerde açık ara fark atıyo internetin kralı KURTLAR VADİSİ PUSU

youtube u tüm dünya izliyor kurtlar zor 1'olur takas daha önce diğer site ve sozluklerde olan rakamları koymuştum kvp çeyregnde bile lider dgldi

- - - Ekleme - - -

youtube u tüm dünya izliyor kurtlar zor 1'olur takas daha önce diğer site ve sozluklerde olan rakamları koymuştum kvp çeyregnde bile lider dgldi

vadi olduğu tüm sitelerde 1. pana youtube dan sildiriyo ki yazeteden falan izlensin ki bunda da başarılı oluyolar her fragman milyonları geçiyo mynette son bölüm 1.5 milyona dayanmış yazeteyi bile geçmiş

yazete vadinin şakşakçısı aynı dizifilm- afk gbi.pana güvense youtube a koyar

Muhteşem Yuzyıl'a baktim bulamadım..Bi ara Feriha'yıda veriyordu
Neden şimdi onlar yok ?

vadi olduğu tüm sitelerde 1. pana youtube dan sildiriyo ki yazeteden falan izlensin ki bunda da başarılı oluyolar her fragman milyonları geçiyo mynette son bölüm 1.5 milyona dayanmış yazeteyi bile geçmiş

yazete'de izlensin diye youtube'den sildiriyor mynet'e bişey diyemiyor.Allah Allah bi bit yeniyiği yok mu?

Son düzenleme: