Inter Medya 'Elkızı' ve 'Elbet Bir Gün'ün Yurt Dışı Dağıtımını Üstlendi!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
28 Aralık 2011
Mesajlar
30,913
Reaksiyon puanı
28,121
Puanı
1,059
1636703522723.jpeg


Türkiye'nin önde gelen dağıtım ve yapım şirketlerinden Inter Medya, FOX'un geçtiğimiz haftalarda yayına başlayan iki yeni dizisini kataloglarına eklediklerini duyurdu.

Yapımcılığını NTC Medya'nın, yönetmenliğini Feride Kaytan'ın üstlendiği, başrollerinde Sevda Erginci, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk ve Sedef Avcı'nın yer aldığı Elkızı, "Destiny" ismiyle; Most Productions'ın yapımını, Gül Oğuz'un yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk'ün yer aldığı Elbet Bir Gün, "Sooner or Later" ismiyle yurt dışı izleyicisinin karşısına çıkacak.

Inter Medya kurucusu Can Okan, iki diziyle ilgili "Bu sezonun iki başarılı dizisini bünyemize kattığımızı duyurmaktan memnunuz. Elbet Bir Gün ve El Kızı'nın hem yerel hem de uluslararası pazarda harika bir potansiyeli var. Yeni dizilerimizi iş ortaklarımızla paylaşmak için heyecanlıyız" açıklamalarında bulundu.

16 - 19 Kasım tarihleri arasında MIPCancun'da yer alacak olan Elkızı ve Elbet Bir Gün, uluslararası prömiyerlerini 17 Kasım'da yapacak.